Han blir världens rikaste man av misstag: "Jag hade plötsligt 92 kvadriljoner dollar på bankkontot"

sofia

04 Oktober 2022

Han blir världens rikaste man av misstag: "Jag hade plötsligt 92 kvadriljoner dollar på bankkontot"
Advertisement

Tänk om de plötsligt talade om för dig att du hade blivit rik? Du kanske inte skulle tro det och förmodligen skulle det inte vara sant eftersom pengar inte faller från himlen, även om det alltid är trevligt att fantisera om vad man skulle köpa om man plötsligt hade en stor summa pengar. Även om pengar inte ger lycka, kan de säkerligen hjälpa dig att vara mer lugn och kanske kan du unna dig något som du annars inte skulle ha råd med. I allmänhet måste du dock komma från en rik familj eller i bästa fall vinna på lotto för att helt förändra ditt liv och leva på vinsten. För Chris Reynolds å andra sidan regnade pengarna bokstavligen in på hans konto utan att han hade lyft ett finger och under några timmar var han världens rikaste man.

via Everys

Advertisement

Med den häpnadsväckande summan 92 233 720 368 547 800 dollar har Chris Reynolds automatiskt blivit världens rikaste man och överträffat till och med de långt mer kända miljardärerna som till exempel Bill Gates. Chris trodde inte sina ögon: han hade av en händelse loggat in på sitt Paypal-konto för att kontrollera saldot och blev chockad när han såg att han hade så mycket pengar. Han var dock säker på att det var ett misstag och tyvärr för hans del hade han rätt. Å andra sidan, innan denna bisarra händelse, hade Reynolds högsta PayPal-inkomst varit drygt 1 000 dollar från att ha sålt ett par vintage BMW-däck på eBay. Hur kunde han plötsligt ha blivit miljardär?

 

Det tog faktiskt inte lång tid innan några anställda på Paypal insåg det enorma misstaget och vidtog åtgärder, samt bad Chris om ursäkt. Det amerikanska företaget bad sedan Chris om ursäkt för "misstaget", och lämnade honom fattig som en kyrkråtta efter bara några minuter som stenrik och förklarade att de ville donera pengar till en ideell organisation som han fick välja.

Pixabay / Not the actual photo

Pixabay / Not the actual photo

"Vi tycker att det är inspirerande att han bestämde sig för att använda den här händelsen för att donera pengar till en sak han tror på", tillade företaget i ett annat uttalande. "Och vi hoppas kunna hedra denna anda genom att donera även vi. Vi kontaktade honom för att erbjuda detta och låta honom få veta att vi är mycket tacksamma gentemot honom för att han är vår kund!" avslutade företaget.

En sak som är säker är att Chris Reynolds definitivt har haft sina "15 minuter i rampljuset". Synd för honom att det inte varade längre.

Vad skulle du göra med en sådan summa? Berätta för oss i kommentarerna!

 

 

Advertisement