x
Mamma och dotter misstas för systrar…
De för av misstag över 250 000 dollar på hans bankkonto och han försöker lämna tillbaka dem

Mamma och dotter misstas för systrar när det i verkligheten är 22 år mellan dem

29 Oktober 2022 • Av sofia
716
Advertisement

Att hålla sig vältränad och ung är drömmen för många människor, särskilt när man blir äldre och de första tecknen på tidens gång börjar synas. Det finns de som lätt lyckas och de som istället måste anstränga sig lite mer för att nå detta mål, men om man jobbar hårt kan resultatet bli optimalt. Det finns faktiskt vissa människor som lyckas ha ett så vackert och ungdomligt utseende att människor blir förvirrade, speciellt om de dessutom har en dotter eller en son att jämföra med.

I flera fall kan det hända att mor och dotter till exempel misstas för systrar och avståndet i älder mellan dem är praktiskt taget omöjlig att märka. De två kvinnliga huvudpersonerna i denna berättelse vet något om den saken. Låt oss ta reda på vilka de är.

via: Inkl

Amy-Jo Simpson och hennes dotter Megan har blivit mycket omtalade för den extraordinära likheten som kännetecknar dem och för deras skönhet. Det som väckte mest uppmärksamhet och gjorde många användare mållösa var att upptäcka att det skiljer 22 år mellan dem, men man skulle verkligen inte kunna tro att det är sant.

Mamman är 41 år, trots att man aldrig skulle gissa att hon var så gammal, och förvirrar allmänheten så pass mycket att hon får folk att tro att hon är syster till den 19-åriga dottern och inte hennes mamma. Amy, som älskar att lägga upp familjevideor på sin Tik Tok-sida, är i bra form och när hon visar sig bredvid Megan förlorar hon inga poäng, utan får snarare extra poäng för sin charm.

I en del klipp visar mamman och dottern upp sig vid kanten av en pool, eller ger träningslektioner tillsammans, eller till och med går till frisören, alla situationer som har gjort tittarna förvånade och de flesta kan knappt tro sina ögon.

"Du är underbar", "Nej, på riktigt, är hon din syster?", "Det är inte möjligt att du har en 19-årig dotter" - det här är bara några av kommentarerna från de som tittar på videorna och även om det finns bekräftelse från Amy angående graden av släktskap som binder dem, visar många sig fortfarande tveksamma och tycker inte att det verkar möjligt. Ändå är Megan dottern och hennes mamma vet helt enkelt hur man håller sig i form och tar hand om sitt utseende.

Advertisement

Vi kan inte heller låta bli att lägga märke till hur snygga de är och hålla med alla de komplimanger som bokstavligen har överväldigat de två kvinnorna. Vem skulle trots allt inte vilja ha den där kroppen, den där energin och den ungdomen när man väl fyllt 40?

Skulle du någonsin ha gissat att den ena är dottern och den andra hennes mamma?

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack