Hon badar sin 6-åriga dotter i kökshandfatet - scenen som fått webben att diskutera

sofia

29 September 2022

Hon badar sin 6-åriga dotter i kökshandfatet - scenen som fått webben att diskutera
Advertisement

Varje person och varje förälder har sina egna regler och vanor i hemmet, enligt vilka de sköter sin personlia rutin och sina barns. Vanligtvis är detta ingenting som utomstående personer bör lägga sig i, utan bara respektera. Allt detta kanske stämmer om inte föräldern i fråga bestämmer sig för att offentliggöra sina metoder och vanor, kanske genom att lägga upp videor eller foton på sociala medier och utelämna sig själva till dem som inte delar deras åsikter, och bestämmer sig för att lämna en kommentar om saken som kanske inte alltid är kul att läsa.

En sak som hände mamman vi nu ska berätta om, som har fått mycket kritik för det val hon gjorde när det var dags att bada dottern. Låt oss kika på vad som hände.

via US Magazine

Advertisement

cocoebabychanelnicole/Instagram

Coco Austin är en 43-årig modell, hon är känd på nätet som har gett upphov till stark kontrovers på grund av ett beslut som fattats angående hennes 6-åriga dotter. Kvinnan delade i en video som lades upp på hennes Instagram-profil valet att bada sin dotter i diskhon. Ett ganska underligt ställe att tvätta sitt barn på eftersom man ofta brukar välja badrummet, men, som hon själv sa, har hon ont om tid för att bada sin dotter.

Själv beskrev hon scenen då lilla Chanel badade i köket med dessa ord: "Diskhon är enklare när du måste vara snabb. Vi hade bara en timme på oss att göra oss i ordning och komma på vad vi skulle ha på oss." Tydligen var mamma och dotter tvungna att vara med på en modevisning, så minuterna var räknade och hon valde den snabbaste lösningen. Därför ser man dottern sitta och bada i köket istället för i badrummet.

cocoebabychanelnicole/Instagram

Deb här historien spreds snabbt på nätet och gav upphov till stark diskussion och kommentarer, varav många är emot valet. "Du går tillbadrummet för att fixa håret, men du har inte tid att ta dit din dotter?", "Men hur kan man, det är samma ställe där man lägger disken som man äter på", "Så här kan man ju inte göra, hon är inte en bebis" - och så vidare med många liknande och ännu mer bestämda åsikter. Å andra sidan fanns det också de som försvarade henne och tyckte att det finns mycket viktigare saker att diskutera.

Vad är din åsikt om saken?

Advertisement