Han lägger undan alla sina pengar för att kunna bjuda ut sin pappa på middag, men räkningen blir för hög

av sofia

02 Oktober 2022

Han lägger undan alla sina pengar för att kunna bjuda ut sin pappa på middag, men räkningen blir för hög
Advertisement

Vi vet att alla föräldrar är redo att göra många uppoffringar och att anstränga sig för att göra sina barn lyckliga. Detta är något som tas för givet och som vi är vana vid, men det är kanske inte lika vanligt att vi ser ett barn göra något liknande gentemot någon av sina föräldrar. Detta är inget som vi är vana vid att se och av denna anledning blir vi förvånade när vi bevittnar vänliga och spontana handlingar från ett barn mot en mamma eller pappa, eller när vi hör någon berätta om dem.

Detta kanske är anledningen till att videon med historien vi vill berätta om nu har spridits så snabbt på nätet och fått så många kommentarer. Men låt oss tillsammans ta reda på vad det är som har gjort att den fick så mycket uppmärksamhet.

via lizetteviridiana/Tik tok

Advertisement
lizetteviridiana/Tik tok

lizetteviridiana/Tik tok

Vanligtvis är det pappor eller mammor som ansvarar för att organisera födelsedagsfester och middagar för sina barn. Det är allmänt känt att barn väntar med spänning på att dagen då de föddes ska komma för att fira med presenter, tårta och lekar, omgivna av sina vänner, men det finns ett mexikanskt barn som istället inte kunde vänta med att få fira sin pappas födelsedag.

Kanske för att det var en speciell stund, kanske för att belöna honom för något fint hans pappa gjort för honom, eller kanske bara för att göra honom glad, så sparade den här lilla pojken sina pengar för att kunna bjuda sin pappa på en födelsedagslunch. Synd bara att det inte gick helt som han hade hoppats.

Advertisement
lizetteviridiana/Tik tok

lizetteviridiana/Tik tok

Pojken hade faktiskt samlat ihop en liten summa pengar som dock inte räckte för att betala hela notan. I ett klipp som lagts ut på Tik Tok av användaren @lizetteviridiana, ser man den lilla killen ta emot kvittot från servitören och direkt efteråt blir han väldigt förvånad när han ser den slutliga summan.

Tyvärr överskred summan de spenderat hans besparingar och detta fick honom att skratta och bli generad på samma gång. Pojken tittade noga på kvittot och koncentrerade sig för att försöka förstå om pengarna var för få eller inte, men hans första uträkning stämde, pengarna räckte inte till.

lizetteviridiana/Tik tok

lizetteviridiana/Tik tok

Trots detta och trots att han var tvungen att lägga till de saknade pengarna, är vi säkra på att hans pappa kommer att ha blivit glad över tanken och vad hans son gjorde för att göra hans födelsedag oförglömlig.

Det är trots allt tanken som räknas, eller hur? Han ansträngde sig verkligen och var väldigt nära att lyckas förverkliga sin plan till fullo, men det är som om han hade lyckats och pappan kunde inte vara mer lycklig och nöjd. Vilken speciell liten kille och blivande man.

Advertisement