x
En 105 år gammal kvinna träffar sitt…
Han tillbringar 29 timmar på ett flyg där han tvingas höra ett barn skrika oavbrutet - en upprörd passagerares inlägg

En 105 år gammal kvinna träffar sitt barnbarnsbarn för första gången: "Hon är söt precis som jag"

21 Oktober 2022 • Av sofia
5.914
Advertisement

I ett hektiskt och modernt samhälle som det vi lever i är det aldrig lätt att hinna umgås med sin familj, släkt och vänner så mycket som man kanske skulle vilja. Arbete, studier eller andra åtaganden är många gånger anledningarna till att vi inte kan spendera tillräckligt många timmar med de människor vi tycker så mycket om och som vi har alltmer svårt att träffa.

Lyckligtvis kan man då och då, med lite organisation, få uppleva oförglömliga familjeträffar, som till exempel Annie Berrys familjeträff, en gammelmormor på hela 105 år, som fick en underbar överraskning från sin familj.

via: Viralistas

Till sin stora förvåning fick Annie besök av sina släktingar på Genesis Larkin Chase Center i Bowie, en stad i Prince George's County, Maryland, USA, där hon bodde och där hennes döttrar samlades för att presentera henne för den senaste nykomlingen i familjen: barnbarnsbarnet Olivia. I samband med den lilla flickans ankomst ägde en otrolig och mycket sällsynt familjeåterförening rum, eftersom fem generationer var närvarande i samma rum samtidigt. Nästan otroligt, eller hur?

Den rörande återföreningen mellan dem blev sedan något ännu större. För den äldre kvinnan var det ett tillfälle för att reflektion över familjens värde, över hur viktigt det var att ha dem alla vid sin sida för att lära sig nya saker och samtidigt mindes hon vad hon i sin tur hade lärt sina barn och barnbarn om hur man förblir enade i alla lägen, trots alla motgångar. På frågan om vad hemligheten är för att hålla sig lycklig och frisk även efter 100 års ålder, svarade Mrs Berry "Tro på Herren".

När hon kramade lilla Olivia för första gången hade Annie ett leende fullt av glädje på läpparna och sa att hon är "lika söt som sin gammelmormor". Slutligen uttryckte hon en önskan till sitt nya barnbarn: "Jag hoppas att du blir ett snällt och kärleksfullt barn som lyssnar på allt det din underbara mamma säger."

Vi önskar henne ett fridfullt och lyckligt liv.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack