x
Hon tar på sig en elegant klänning…
Hans fru avlider som ung och hans kollegor ger honom 100 dagars ledighet för att han ska kunna vara med sina barn Den här kvinnan har slagit ett stort rekord: som 82-åring är hon den mest långlivade flygvärdinnan i världen

Hon tar på sig en elegant klänning för att fira deras 1-årsdag: pojkvännen tar med henne till en snabbmatsrestaurang

19 September 2022 • Av sofia
22.418
Advertisement

Ettårsdagen i ett förhållande är en mycket viktig händelse för ett par: det är ett mål som aldrig bör tas för givet och därför försöker vi vanligtvis göra den dagen så speciell som möjligt för att utan ord visa hur viktig en annan person är i vårt liv. Ofta väljer folk en romantisk och elegant middag eller en speciell hemlagad måltid, allt i kombination med omtänksamma presenter och andra viktiga gester. TikTok-användaren Javier Muñoz (@javiermunozs) hade dock en helt annan plan för sin flickvän. Låt oss tillsammans ta reda på vad han gjorde för att överraska henne.

via: Milenio

I början av videon han spelade in och som visar hela situationen skriver den unge mannen: "Idag firade vi våran ettårsdag och jag bjöd min flickvän på middag, hon sminkade sig och hyrde en klänning och togs till en super romantisk plats". Sedan visar kameran flickan klädd i en elegant grön klänning, matchande örhängen och en felfri sminkning medan de sitter i bilen på väg till restaurangen.

Nästa scen ser man den unga kvinnan på platsen i fråga: en snabbmatsrestaurang. Vi kan inte veta vad tjejen tänker vid det tillfället, men trots allt verkar hon inte alltför besviken. Faktum är att i klippet ser man henne med ett ansiktsuttryck som verkar vara roat, även om det finnas en antydan till bitterhet.

En del TikTok-användare kommenterade det ovanliga valet med ironi: "Grattis på eran sista årsdag", skrev en kille. Medan några tjejer "skällde ut" tiktokerns beteende och hävdade att han inte ansträngt sig tillräckligt för att organisera en sådan speciell dag: "Män kanske inte förstår det men det här är inte okej, även om det finns mycket kärlek", kommenterade en ung kvinna. "Det värsta är att när ni män beter er så här måste vi dölja vår besvikelse, annars är det vi som har fel", skrev en annan.

Vad tycker du om saken?

Tags: WtfMärkligtVirala
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack