x
Pojkvännen ger henne ett halsband som…
Den 15-åriga sonen tvättar sig inte om inte hon säger till honom: Företaget vägrar betala en av sina föredetta anställda ca 130 000 dollar som de är skyldiga så mannen bestämmer sig för att stänga ner deras hemsida

Pojkvännen ger henne ett halsband som kostar 14 euro på hennes 30-års dag och hon tolkar det som "brist på engagemang"

11 September 2022 • Av sofia
703
Advertisement

Födelsedagar är speciella tillfällen, men de är lite extra speciella när man fyller jämnt, som tjugo, trettio, fyrtio och så vidare. När du börjar ett nytt decennium är det normalt att känna för att organisera något speciellt med dina nära och kära och speciellt med din partner. Men vad ska man göra om ens bättre hälft inte visar sig vara tillräckligt "engagerad" i firandet?

Detta funderade en ung kvinna över som när hon fyllde trettio fick en present som var lite för billig och enligt hennes uppfattning inte heller särskilt genomtänkt av sin pojkvän.

via: Mumsnet

"Jag har varit tillsammans med min pojkvän i bara nio månader, vilket inte är särskilt länge, jag vet. Faktum kvarstår att jag känner mig besviken och ledsen över det bristande engagemanget han visade på min födelsedag", skrev kvinnan.

"Han gav mig ett slumpmässigt gratulationskort som inte hade något att göra med oss, jag hade till och med en känsla av att han köpte det för något liknande tillfälle och använde det åt mig. Bortsett från det var det som gjorde mig mållös att ha fått ett halsband som gick sönder efter att ha haft det på mig i bara 10 minuter, det såg riktigt billigt ut och han berättade att han hade köpt det på internet ... jag sökte efter det och det kostade 14 euro. Han är väldigt omtänksam och kärleksfull, han säger varje dag till mig att han älskar mig, men det här var en besvikelse. Vi gick ut på en födelsedagslunch och han föreslog att vi skulle betala hälften var" fortsätter hon.

Kvinnan preciserade att hennes pojkvän inte har några ekonomiska problem, har mycket pengar sparade och ofta köper nya kläder och andra saker han vill ha. "Jag vet inte vad jag ska säga till honom, jag vill inte göra honom upprörd, men jag känner mig inte särskilt speciell och jag lider av hans brist på romantik och i allmänhet bristande lust att anstränga sig inför min 30-årsdag", avslutade hon och bad om råd från människor på nätet.

De flesta användare höll med, inte så mycket för kostnaden för gåvan, utan för att han inte tagit sig tid. "Han kunde göra något trevligt och samtidigt billigt, investera sin tid istället för sina pengar, han kunde till exempel ordna en överraskning eller låta dig välja en film att titta på tillsammans medan ni njuter av en middag lagad av honom" - skrev en användare.

Kort sagt, det fanns många alternativ och den här unge mannen kunde ha överraskat henne på många sätt, men det gjorde han inte: vad tycker du?

Tags: WtfMärkligtVirala
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack