En ung bortskämd tjej förvandlar sina shoppingturer till ett "heltidsjobb" och spenderar alla sina föräldrars pengar

av sofia

25 Juli 2022

En ung bortskämd tjej förvandlar sina shoppingturer till ett "heltidsjobb" och spenderar alla sina föräldrars pengar
Advertisement

Föreställ dig att leva i ohämmad lyx och inte behöva oroa dig för att tjäna en enda krona. Din enda uppgift är att skämma bort dig själv med resor, betala för dyra middagar, spa och modeaccessoarer eftersom du har hittat en briljant lösning: att förvandla shoppingverksamheten till ett heltidsjobb. Omöjlig? Inte för Roma Abdesselam, en ung influencer som gillar att definiera sig själv som en "professionell hemmadotter". Flickan blev känd på sociala medier genom att uppge att hennes "jobb" är att spendera mamma och pappas pengar.

via New York Post

Bland de extravaganta inköpen finner vi en utgift på över 500 000 kronor på en enda dag. En vild typ av shopping som har fått många fans på sociala medier att bli galna. "Jag förvandlade den enkla handlingen att spendera mina föräldrars pengar till ett jobb. Jag är en professionell hemmadotter, och det här är väldigt, väldigt roligt för mig", säger den unga 26-åringen som bor i en exklusiv del av Manhattan. Tjejen vill inte avslöja vad hennes mamma och pappa har för jobb, även om hon medgav att hennes föräldrar ibland drog in på hennes pengar på grund av att hon ibland överdrev, men deras förbud varade aldrig särskilt länge.

Virala videor där hon spenderar tusentals dollar på lyxkläder från Gucci, Dior, Chanel och Prada har samlat på sig över 15 miljoner visningar på TikTok. Den unga kvinnan var dock angelägen om att påpeka att hennes inlägg är tänkta att visa hennes "självironiska och satiriska" humor.

"Varje dag vaknar jag på morgonen, äter frukost, går på en träningskurs för 6000 kronor och shoppar med mina vänner", sa hon och tillade: "Det här är mitt liv som arbetslös". I en serie videor erbjuder Abdesselam sina över 629 000 digitala följare en inblick i hennes "maniska" vardag.

Advertisement

"Jag var tvungen att spendera 6 000 kronor på mina ögonbryn", säger hon i ett av klippen. "Efter det att jag fixat mina ögonbryn gick jag till en bar för att dricka innan jag shoppade." Omedelbart efteråt visade den unga kvinnan upp en serie kvitton där man kan se hur mycket pengar som spenderats på kläder, kosmetika och snacks: "Jag köpte några av mina favoritparfymer och hudvårdsprodukter och spenderade 13 000 kronor."

Roma Abdesselam spenderade sedan 22 000 kronor på kläder, 27 000 kronor på underkläder och ytterligare 22 000 kronor på exklusiva föremål. Innan hon avslutade dagen betalade hon även en tusenlapp för ett halvprivat pilatespass med en välkänd personlig tränare och till slut unnade hon sig själv 120 kronor i kakor och snacks. Totalt spenderade den unga kvinnan cirka 93 000 kronor på en enda dag. "Vissa dagar spenderar jag till och med 500 000 kronor", erkände hon.

Användarnas reaktion inför denna ohämmade lyx delades i två olika läger. En del kände sig helt enkelt avundsjuka och undrade skämtsamt: "Letar dina föräldrar efter en annan dotter att adoptera?". Andra godkände istället inte alls den här livsstilen, tycker inte att det är roligt och anser att det verkligen är ett slöseri med pengar: "Du skulle kunna betala av ett år på mitt studielån med de summorna... det är faktiskt inte roligt", kommenterade en kränkt användare .

Delar du användarnas mening?

Advertisement