Vid incheckningen överstiger resväskan viktgränsen så den här turisten bestämmer sig för att ta på sig alla sina kläder innan han kliver på planet

av sofia

09 Juli 2022

Vid incheckningen överstiger resväskan viktgränsen så den här turisten bestämmer sig för att ta på sig alla sina kläder innan han kliver på planet
Advertisement

När man är ute och reser försöker man alltid ha med sig allt det man behöver. Men människor kommer ofta tillbaka med fler saker än förväntat och ibland är det så mycket nytt att man har svårt att få plats i resväskan och detta är precis vad som hände en turist som tog till desperata åtgärder för att få in alla kläder i sin resväska. När han kom till Ezeiza International Airport i Argentina upptäckte han att hans resväska översteg den föreskrivna vikten och att han därför skulle vara tvungen att betala en avgift. Vid den tidpunkten var mannen tvungen att ta till all sin kreativitet.

via Twitter / SirChandlerBlog

Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Turisten checkade in på flygplatsen, men hans resväska översteg den vikt som flygbolaget hade satt som gräns och det enda sättet att få med den på planet var att betala för övervikten. Så mannen fattade ett ganska ovanligt beslut för att slippa betala för övervikten innan han klev ombord på ett flyg till Bogota i Colombia.

Han öppnade resväskan och började ta på sig vartenda plagg i väskan, ett efter ett. Dussintals passagerare bevittnade scenen och en användare filmade till och med det hela och delade klippet på Twitter.

Advertisement

Videon är bara 20 sekunder lång och visar mannen som hastigt tar på sig flera av sina klädesplagg för att lätta på tyngden, eftersom han inte var villig att betala övervikten och valde att öppna resväskan och ta på sig minst tre ombyten istället. Några vittnen rapporterade att "han till och med stoppade två eller tre par strumpor i fickorna". Videon blev snabbt viral och samlade på sig nästan en halv miljon visningar, vilket gjorde att den spreds världen runt på mycket kort tid.

Vissa användare tyckte att scenen var mycket rolig och andra uttryckte sin solidaritet med passageraren och berättade att de ofta hamnat i liknande situationer, men att de helt enkelt betalat för vikten och aldrig tänkt på en så originell lösning. Skulle du någonsin göra något sådant?

Advertisement