x
Dottern ber om uppmärksamhet, men pappan…
Hon får reda på att hennes pojkvän är otrogen och hämnas genom att förstöra hans nya bil Hennes man har inte råd att köpa en citruspress så hon ställer till med en scen på mataffären för att få en

Dottern ber om uppmärksamhet, men pappan bara stirrar på telefonen så hon slänger den i havet (+VIDEO)

13 September 2022 • Av sofia
2.386
Advertisement

Meddelanden, samtal, sociala medier och bilder är alla saker som vi kan hålla under kontroll tack vare våra smarttelefoner och som tyvärr avleder vår uppmärksamhet från andra saker som faktiskt är ännu viktigare. Ett exempel är framför allt mänskliga relationer, utbytet med jämnåriga och inte, som hamnar på andra plats just på grund av dessa föremål som fångar vårt intresse.

Var dock försiktig så du inte överdriver, för det kan finnas någon som inte uppskattar att bli överskuggad av en telefon och bestämmer sig för att agera därefter. Den lilla flickan vi vill berätta om idag vet detta mycket väl, en dotter som, för att fånga sin pappas uppmärksamhet, gjorde något väldigt drastiskt.


Alisa är en 4-årig tjej som lockade till sig en hel del uppmärksamhet på nätet på grund av en video som dök upp på hennes pappas sociala medier. Mannen är en känd rappare, Timati, som i det korta klippet framstår som att han är helt tagen av mobilen. Vid hans sida finns den lilla flickan som på alla sätt försöker fånga hans uppmärksamhet, utan att få något resultat. Tror du att hon gav upp? Om du svarat ja på den frågan har du fel, tro oss.

Timatis dotter tog faktiskt chansen när hennes pappa ett ögonblick tog en paus från sin telefon för att ta föremålet som stal uppmärksamheten från henne och kastade det i havet. Du läste rätt. I ett ögonblick av avkoppling ombord på båten kunde Alisa bara inte motstå frestelsen att ta ifrån pappan det som orsakade hans känslomässiga frånvaro och eliminerade helt enkelt problemet.

Efter det att hon kastat telefonen ser man pappan resa sig upp från madrassen, helt förtvivlad, och närma sig kanten för att försöka hitta sin telefon, som nu är en del av havets djup. Den lilla flickan, å andra sidan, verkar både vara ledsen över det hon gjort, men samtidigt nöjd. Naturligtvis vet vi inte vad som hände sedan, men vi är helt övertygade om att lilla Alisa lyckades få fram sitt budskap ordentligt.

En situation som inte på något sätt är ny och framför allt som ännu en gång understryker problemet med överdriven användning av telefoner och liknande. Det finns situationer där vi inte kan klara oss utan dem och de är till stor nytta, det är ingen idé att förneka det, men i andra situationer är det viktigt att kunna lägga dem åt sidan för att ägna sig åt viktigare saker, som till exempel ett barn.

Advertisement

Alisa är därför bara en av många tjejer som blir lidande på grund av den här typen av beteende, men det borde inte behöva vara så. Barn behöver uppmärksamhet och en nära relation till sina föräldrar. Detta är huvudskälet till att telefonen bör läggas bort ibland för att vara närvarande, dela speciella stunder och interagera. Låt oss göra det lite oftare för det kommer att gynna både oss själva samt människor runt omkring oss.

Vad tycker du?

Tags: MärkligtBarnAbsurt
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack