x
Hon får reda på att hennes pojkvän…
En liten flicka väcker sin gammelmorfar för att gosa och vara tillsammans: bilderna som har gått rakt in i hjärtat på webbanvändare Dottern ber om uppmärksamhet, men pappan bara stirrar på telefonen så hon slänger den i havet (+VIDEO)

Hon får reda på att hennes pojkvän är otrogen och hämnas genom att förstöra hans nya bil

13 September 2022 • Av sofia
1.037
Advertisement

Relationer är komplicerade, det är sant, men om du tar ansvar för dina känslor och respekterar din partner borde du aldrig råka ut för otrohet. De som bedrar sin partner krossar oåterkalleligt hjärtat på den person som tror att de har en lojal partner vid sin sida och förstör därmed relationen för alltid. Att laga saker och återställa förtroendet efter otrohet är faktiskt väldigt svårt. I Mexiko filmades en kvinna i vad som verkar vara ett utbrott efter att ha upptäckt att hennes partner var otrogen mot henne. Videon visar tydligt kvinnan ta ut sina aggressioner på sitt exs bil. Det verkar inte som att det finns någon möjlighet att försonas.


Låt oss vara tydliga: ingen gillar att bli bedragen. Det är väldigt svårt att veta hur man kontrollerar sina känslor när man får reda på en sådan sak. Kvinnan som filmades i denna video kunde uppenbarligen inte hålla tillbaka den ilska hon hade inombords för så fort hon fick syn på sin partners nya bil, kastade hon sig över den. I stundens hetta skadade tjejen frivilligt sin numera ex-partners lyxiga bil med hjälp av en kniv. Det verkar som att kvinnan föreställde sig sin föredetta killes ansikte för varje slag mot bilen.

I videon, som inte tog lång tid på sig att bli viral, kan man tydligt se hur kvinnan förstörde bilen. Med hjälp av kniven skadade kvinnan fordonets strålkastare, vilket förstörde dem helt. Huven på bilen är bucklig och repad av knivspetsen och till och med bakrutorna blev en måltavla av hennes obotliga raseriutbrott. Vad ska man säga, ex-partnern kommer säkert att ha blivit chockad efter att ha sett i vilket tillstånd hans nya fina bil befann sig, men många användare har skrivit att kvinnans hänsynslösa agerande skulle kunna slå tillbaka mot henne själv.

Advertisement

Även om hon fick utlopp för sin ilska och faktiskt lyckades hämnas på sin ex-pojkvän, kommer hon förmodligen att få betala mekanikerns och verkstadens räkningar och det kommer nog inte att bli billigt!

Kort sagt, hämnden var förvisso lyckad, men kanske har denna kvinna inte tänkt så mycket på de eventuella följderna av hennes handlingar eller vad tror du?

Tags: WtfAbsurtBerättelser
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack