En servitris bryter ut i tårar efter det att en kund gett henne mycket pengar i dricks: "Jag kommer att ge pengarna till min mamma"

av sofia

11 September 2022

En servitris bryter ut i tårar efter det att en kund gett henne mycket pengar i dricks: "Jag kommer att ge pengarna till min mamma"
Advertisement

Många människor tvingas möta en rad otroliga svårigheter varje dag och överväldigas av pressen att inte kunna överstiga alla de hinder som livet sätter oss inför. Det ekonomiska problemet är utan tvekan det mest akuta och det är därför många personer har mer än ett jobb för att kunna överleva. De som jobbar som servitriser eller servitörer måste till exempel förlita sig mycket på dricksen från kunder – extrapengar som i slutet av kvällen blir en del av dagens lön. I vissa länder där dricks är obligatoriskt, till exempel USA, stämmer detta ännu mer. Det var därför en servitris plötsligt brast ut i tårar när en kund gav henne en mycket generös summa pengar i dricks.

via Instagram / isaiah garza

Advertisement
Instagram / isaiah garza

Instagram / isaiah garza

Det är inte varje dag man får dricks som överstiger ett visst belopp och det är därför servitrisen som är huvudpersonen i den här historien blev chockad när en mycket generös kund gav henne mycket mer än hon någonsin hade kunnat förvänta sig. Kunden i fråga är i verkligheten en influencer som efter att ha övervunnit en svår stund i sitt liv har bestämt sig för att ägna sin tid åt att utföra positiva handlingar och hjälpa dem som behöver det som mest. Isaiah Garza bodde på gatan och var officiellt hemlös, men nu har han en Instagramkanal som följs av mer än 570 000 användare där han visar sitt arbete för att hjälpa andra. Isaiah frågade servitrisen som serverade honom hur mycket hon ville ha i dricks: "Min fråga till dig är, 'Hur mycket skulle du vilja ha i dricks?". Kvinnan svarade uppriktigt: ​​"Ärligt talat, det du kan ge mig."

Men Isaiah ville att hon skulle säga ett specifikt belopp och till slut, efter det att han insisterat ett tag, sa kvinnan att 20 dollar skulle göra henne lycklig. Isaiah var dock inte nöjd med det svaret och bad kvinnan berätta mer om sina svårigheter.

Advertisement
Instagram / isaiah garza

Instagram / isaiah garza

Servitrisen förklarade att hon var tvungen att betala en telefonräkning på 50 dollar och att hon också var tvungen att köpa en ny luftkonditionering, eftersom hon inte hade någon. Isaiha överraskade henne sedan med en oväntad dricks på hela 350 dollar för att betala dessa utgifter. "Jag uppskattar det verkligen", sa servitrisen som blev alldeles rörd, "det här har aldrig hänt mig förut." Kvinnan berättade senare att hon inte skulle använda de pengarna till luftkonditioneringen och telefonräkningen, utan skulle ge allt till sin mamma, som kämpade med bolånekostnaderna.

En vänlig handling från en person som inte förväntade sig något tillbaka. Vi skulle behöva mer sådant i våra liv, håller du inte med?

Advertisement