Han ringer sin telefonoperatörs kundtjänst 24 000 gånger: en 71-årig man blir arresterad av polisen

sofia

05 September 2022

Han ringer sin telefonoperatörs kundtjänst 24 000 gånger: en 71-årig man blir arresterad av polisen
Advertisement

När åren går och du inte längre är så ung finns det en risk att man inte längre är lika uppmärksam som man en gång var och att man råkar göra små eller stora misstag av ren distraktion. I vissa fall utförs handlingar som omedvetet orsakar skada hos andra människor eller orsakar praktiska problem, men det finns också de som inte förlorar sitt klara sinne alls, är fullt medvetna om vad de gör och trots detta beslutar sig för att inte sluta.

Huvudpersonen i den här historien vet något om den saken, en 71-årig man som greps av polisen för att ha ringt sin telefonoperatörs kuntjänst cirka 24 000 gånger. Låt oss ta reda på varför han betedde sig så här.

via BBC

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Akitoshi Okamoto är en 71-årig japansk man som inte kände sig nöjd med den service som hans telefonbolag erbjöd och därför kontaktade kundtjänst för att klaga. En sak som händer många och det är inget konstigt, förutom att den här mannen gick lite för långt och bokstavligen har översvämmat telefonoperatörerna med samtal. Den äldre mannen protesterade faktiskt inte bara vid något tillfälle för att han inte hade bra mottagning, utan ringde hela 24 000 samtal till växeln.

Situationen, som pågick i cirka 2 och ett halvt år, exploderade vid ett tillfälle och hamnade slutligen hos polisen. Företaget KDDI, som var trötta på beteendet hos 71-åringen som inte visade några tecken på att sluta, vände sig till polisen och anklagade honom för hindrat deras verksamhet. Mannen hade inte bara protesterat mot påstådda problem och blockerat linjen, utan hade upprepade gånger förolämpat växeloperatörerna och krävt att några av dem skulle komma hem till honom för att erbjuda honom en formell ursäkt.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Eftersom de inte längre kunde acceptera allt detta, tvingades de vända sig till myndigheterna för att sätta stopp för det som hade blivit en riktig besatthet och som hade drivit den äldre mannen till att ringa 24 000 samtal, försvåra deras arbete och sedan få en anmälan på sig för att ha hindrat företagets kommersiella verksamhetens normala funktion.

Det som till en början nästan verkade vara en komisk situation att skratta åt förvandlades sedan till en mardröm som operatörerna på kundtjänst under en lång tid inte lyckades frigöra sig ifrån. Varje gång de hörde och kände igen mannens röst blev de livrädda och visste inte vad de skulle svara.

Synd bara att 71-åringen inte insåg att han hade överdrivit och att han kanske bara gjorde det när han såg polisen vid sin dörr, men vid det här laget var det redan för sent.

Advertisement