Trots att hon är 28 lyckas hon inte släppa taget om nappflaskan, blöjor och gosedjur: "Jag känner mig fortfarande som en liten flicka"

sofia

02 September 2022

Trots att hon är 28 lyckas hon inte släppa taget om nappflaskan, blöjor och gosedjur: "Jag känner mig fortfarande som en liten flicka"
Advertisement

Det kommer en tid i livet då man nödvändigtvis måste växa upp. Det gör att de flesta vanor man haft som barn överges och utrymme lämnas för mer vuxna handlingar och sätt att bete sig. Det finns dock de som inte riktigt lyckas släppa taget om allt detta och fortsätter att vara förankrade i en livsstil som "barn". Vi har nog alla hört talas om "Peter Pan-syndromet", det psykiska syndromet som gör att en vuxen person inte beter sig vuxet, utan lever på ett ansvarslöst och barnsligt sätt. Det här är en situation som främst är kopplad till känslor och tankar, men det finns de som går steget längre och fortsätter att känna sig som ett barn till den grad att de bestämmer sig för att förbli det i ordets rätta bemärkelse. 

Ett exempel på detta är den unga kvinna som vi nu vill berätta om som utmanar allt och alla vid 28-års ålder fortsätter att använda nappar, blöjor och omge sig med mjukisdjur.

via New York Post

Advertisement
 mmkittykat/Instagram

mmkittykat/Instagram

Lucy Anne är en 28-årig ung kvinna som bor i Pennsylvania, i USA och det har pratats ganska mycket om henne på grund av en ganska bisarr vana: även idag, trots att hon är vuxen, har hon inte övergett någon av de vanor som hon hade barn. Vad beror detta på? Hon känner sig fortfarande liten och kan helt enkelt inte sluta. Det betyder inte att hon inte lever ett normalt liv eller har ett jobb, tvärtom.

Hon är anställd som cybersäkerhetsansvarig på ett företag och är mycket professionell på arbetstid, men så fort hon kommer tillbaka hem förvandlas hon till en liten flicka. Hon plockar fram nappen, dricker ur en nappflaska, bär blöjor i alla former och färger och omger sig med mjuka leksaker medan hon njuter av en saga innan hon går och lägger sig. Ett minst sagt annorlunda och väldigt originellt val som Lucy efter lång tid har bestämt sig för att offentliggöra.

Advertisement
 mmkittykat/Instagram

mmkittykat/Instagram

Allt började när hon upptäckte att hon inte var ensam om att bete sig så här, utan att hon delade en sann passion tillsammans med många andra människor som aldrig har övergett barndomens vanor och seder. Det var därför hon började lägga upp sina bilder som visar vem hon verkligen är utan att skämmas. Uppenbarligen har hon sedan 9 års ålder älskat att bära sin yngre systers blöjor för att känna sig bekväm och har sedan dess inte kunnat vara utan dem.

 mmkittykat/Instagram

mmkittykat/Instagram

Många av de som läste hennes historia avslöjade att de inte var särskilt förvånade och uppskattade att kvinnan var rak och ärlig. Vissa tyckte att det var komiskt, andra såg det som ett exempel på vikten av att acceptera sig själv och försvara sin personlighet mot varje attack från omgivningen.

Vad tycker du om denna "lilla tjej" som aldrig växte upp?

Advertisement