Systern förlorar sina barn och hon låter henne bo hemma hos sig i 3 år, men när hon ber henne flytta ut bryter ett bråk ut

av sofia

01 Februari 2023

Systern förlorar sina barn och hon låter henne bo hemma hos sig i 3 år, men när hon ber henne flytta ut bryter ett bråk ut
Advertisement

Relationen mellan systrar är ett unikt och kontroversiellt band. Man älskar varandra djupt, men kommer inte alltid överens, ibland på grund av svartsjuka och ibland på grund av missförstånd eller saker som tas för givet. Ett exempel på detta är historien om denna unga kvinna som bestämde sig för att öppna dörrarna till sitt eget hem för sin syster och svåger efter det att paret upplevt ett fruktansvärt trauma då de tyvärr förlorade sina tre små barn i en fruktansvärd bilolycka.

via Reddit

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Paret hade två döttrar på 8 och 6 år och en son på 3 år. "Min syster och jag är 10 månader ifrån varandra och har alltid varit väldigt nära varandra. När mina syskonbarn gick bort bodde jag ensam i ett hus med tre sovrum och jag erbjöd dem att bo hos mig. Båda var, förståeligt nog, inte redo att gå tillbaka till jobbet och vi behövde varandra. Jag ville inte att de skulle behöva oroa sig för pengar eller att förlora sitt hem efter det som hände", förklarade den unga kvinnan.

Under dessa år stöttade hon dem alltså både känslomässigt och ekonomiskt. Båda har vägrat gå i terapi och arbetar inte. "Jag har ett bra jobb, men det är inte lätt att hantera och jag förväntade mig inte att det skulle fortsätta så länge", förklarar hon. Efter ungefär ett och ett halvt år träffade tjejen sin nuvarande pojkvän och de håller på att gifta sig. Den unga kvinnan försökte förklara för sin syster att hon ville återfå sitt privatliv men systern verkar inte ha förstått situationen.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"Förra helgen gjorde jag klart för min syster att jag ville ha tillbaka mitt hus och bo ensam med min partner innan jag gifte mig och började skaffa barn. Hon blev arg och rusade till vår mamma, som kallade mig egoistisk för att jag inte tänkte på hur min syster skulle känna. Sedan dess har det inte pratats mer om saken, men både min syster och svåger pratar knappt med mig längre", avslutade hon. Människor på nätet har ställt sig på hennes sida.

Den unga kvinnan uppdaterade dock sitt inlägg med de senaste nyheterna och förklarade att hennes syster äntligen förstod att hon hade ett problem: "Hon sa till mig att hon visste att hon behövde hjälp men ville inte acceptera det och att hon skulle vara villig att gå till någon även om hennes man inte hade gjort det. Jag har inte pratat så mycket med henne om att eventuellt lämna honom, men att hon erkänner att hon behöver hjälp är ett stort steg, så jag tänker inte pusha henne för mycket", skriver hon.

Vad tycker du om saken?

Advertisement