x
Hennes systerson dör på hennes födelsedag…
En flicka föds med 100 tumörer och har väldigt få chanser att överleva, men efter 18 månader försvinner de äntligen och hennes liv är räddat Hon ber om en vegansk måltid på flyget och får en flaska vatten och en servett

Hennes systerson dör på hennes födelsedag och året efter väljer hon att ändå fira sin födelsedag - familjen tycker att hon är okänslig

29 Augusti 2022 • Av sofia
1.223
Advertisement

Födelsedagen är alltid ett viktigt ögonblick som bör firas, man firar ett extra år av sitt liv och det är trevligt att göra det tillsammans med sina nära och kära. Tyvärr kan inte alla födelsedagar bli perfekta eller åtminstone helt problemfria. Tyvärr kan tragedier ske när som helst och väntar inte på någon, så ibland kan en lycklig dag förvandlas till en av de sorgligaste dagarna i ens liv.

Detta är fallet med den här unga flickan, som förlorade sitt fyra månader gamla barnbarn på sin födelsedag och tvingades ta itu med denna smärtsamma verklighet.

via: Reddit

"Min 4 månader gamla systerson lämnade oss för ett år sedan på grund av en svår sjukdom. Det var min födelsedag och det blev inget firande, det gjorde ingenting, för vi var alla förstörda. Min syster Denise sörjer fortfarande, hon går i terapi och gör framsteg, men det går långsamt. Min familj och jag försöker stötta henne så mycket som möjligt" berättar tjejen.

Den unga kvinnan förklarade att födelsedagar är mycket viktiga i hennes familj och att hennes föräldrar hade lärt henne att alltid fira dem. Så ett år senare kände hon sig kluven över huruvida hon skulle fira sin eller inte.

"På morgonen gick jag till Denises hus, jag stannade vid hennes sida nästan fram till lunchtid, då min mamma skulle ta över. Jag gick till jobbet och på kvällen överraskade min flickvän mig hemma med en middag med levande ljus och en liten tårta. Något väldigt intimt och för oss båda, eftersom min familj inte var på humör. Jag la inte upp något på sociala medier, men hon la upp en bild på oss två medan vi håller varandra hand i hand och på middagen som hon hade lagat. Min mamma och Denise följer henne på Instagram", fortsatte hon.

"Nästa dag vaknade jag med hundratals meddelanden från min mamma och Denise som frågade mig varför jag firade trots att det var en så sorglig dag och hur hjärtlös jag var som gjorde det med vetskapen om att min syster mådde så dåligt. Även om jag förklarade att det var en överraskning, kallade de mig kall och okänslig och sa att jag borde ha vägrat att fira - fortsatte hon att berätta - men jag måste erkänna att jag var glad över att fira, för det är en viktig sak för mig även om ingen i min familj hade kommit ihåg min dag”, avslutade kvinnan och undrade om hon hade gjort rätt eller fel.

De flesta som har läst hennes historia har uttryckt sitt fulla stöd och sagt att hon inte har gjort något fel, eftersom hon inte har tvingat varken sin mamma eller sin syster att fira på en sorglig dag för dem. De kommer förmodligen att be henne att aldrig fira igen, men det är fortfarande orättvist: "Smärta är fruktansvärt och komplext och ofta inte resonligt, men du kan inte tvinga andra människor att lida bara för att du gör det", kommenterade en användare.

Tycker du att hon har rätt?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack