x
Den 18-åriga sonens föredetta flickvän…
Han ser en kvinna som är tvungen att sitta på marken på busshållplatsen så han bestämmer sig för att bygga en bänk åt henne En mamma lyckas inte få jobb på grund av sina tatueringar:

Den 18-åriga sonens föredetta flickvän blir gravid och mamman kräver att de genomgår ett faderskapstest

14 September 2022 • Av sofia
943
Advertisement

Att få veta att man ska få ett barnbarn är alltid en lycklig händelse, men om du inte är säker på att det barnet faktiskt är ditt barns barn är det då rätt som mor- eller farförälder att begära ett faderskapstest? Detta är vad en kvinna gjorde, vilket utlöste ett bråk inom familjen.

Detta är orsaken till att hon frågade människor på nätet om råd för att förstå om hon hade gjort fel att agera på detta sätt: "Min 18-åriga son upptäckte att hans ex-flickvän är gravid i 8:e månaden. Fram tills nu visste han inte ens om att hon var gravid och nu förväntar hon sig att jag ska acceptera allt utan att ställa några frågor", förklarar kvinnan.

via: Reddit

"Min dotter, som är 20 år, är både vän och rumskamrat till den här tjejen och hon visste om hennes graviditet, men hon berättade ingenting för oss eftersom ex-flickvännen bett henne att inte göra det", fortsatte hon. Sonen och hans föredetta flickvän gjorde slut för att hon var otrogen mot honom, dessutom, enligt kvinnan, "hon var en mycket krävande och manipulativ tjej: han spenderade mycket pengar på henne eftersom hon alltid ville ha presenter som min son inte ens hade råd med och lyckades övertyga honom om att använda ett av mina kreditkort för att köpa dem. Min dotter blev också manipulerad av henne och tror inte att hon har gjort dessa saker. Hon dök upp vid min dörr med min sons ex-flickvän för att berätta för oss att tjejen var gravid."

När mamman såg tjejen som var gravid i åttonde månaden kände hon att hon ville berätta för sin son att han var pappan: "Jag sa direkt att min son inte skulle investera några pengar eller tid förrän det fanns ett faderskapstest som visade att det var hans barn. Min dotter blev alldeles förfärad över min kommentar och anklagade mig för att uppmuntra honom att vara en frånvarande pappa och blev arg eftersom jag inte ens gav dem en chans att förklara." Exet började gråta och sa att kvinnan alltid hade missbedömt henne och att hon gått igenom 8 månaders graviditet ensam och att det minsta de kunde göra var att ta hand om henne för sonens skull.

"Jag håller med om att om det är hennes barn, men jag vill inte att min son ska vara med henne bara för att få sitt hjärta krossat igen och få reda på att barnet inte är hans", kommenterade kvinnan. Människor på nätet är överens med henne, särskilt eftersom paret faktiskt hade gjort slut på grund av att tjejen varit otrogen mot sin kille. Kvinnan höll också användarna uppdaterade genom att berätta vad som hände några dagar senare.

Hon berättar att hon hade pratat med tjejen och förklarat att om testet bekräftade hennes sons faderskap, så skulle det första hon gjorde vara att tala om för honom att han skulle ta sitt ansvar. Så småningom anordnades ytterligare ett familjemöte där den föredetta flickvännen erkände att hon väntat så länge innan hon talade om allt för sin ex-pojkvän eftersom hon inte var säker på hans faderskap, eftersom hon även hade träffat andra. Till slut bestämde hon sig dock för att gå med på att genomgå testet eftersom hon känner sig "nästan helt säker" på att barnet faktiskt är hans.

Vad tycker du om hela den här historien? Var mamman för sträng?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack