x
Föräldrarna jagar iväg hans gravida…
De sätter sig rakt framför hennes parasoll så hon lockar dit kråkor med hjälp av smulor och lyckas få dem att flytta på sig Hans fru avlider som ung och hans kollegor ger honom 100 dagars ledighet för att han ska kunna vara med sina barn

Föräldrarna jagar iväg hans gravida flickvän utan att han vet om det och när de försöker ta upp kontakten igen förlåter han dem inte

19 September 2022 • Av sofia
586
Advertisement

Vi tenderar alltid att tro att föräldrar är "perfekta människor" med rätt lösning alltid till hands, men väldigt ofta är det inte alls så. Föräldrar är bara "människor" och som människor kan de göra misstag, ibland begå oförlåtliga misstag, om än "för ett gott syfte", enligt deras synvinkel.

Ett exempel är historien om denna unge man, som nyligen upptäckte sin familjs hemska hemlighet och därför vände sig till communityt på Reddit för att få råd om hur man skulle hantera situationen. Låt oss kika på vad det rör sig om.

via: Reddit

"Jag fick reda på att min flickvän Lucy fick vår son John, som nu är 4 år gammal, och jag upptäckte också mina föräldrars enorma svek", berättar mannen. "Under vårt sista år på gymnasiet gick Lucys mamma bort. Hon hade inga andra släktingar i USA, den enda familj hon hade var hennes pappa i Mexiko. Vi ville flytta ihop men ingen av oss hade pengar till det. Mina föräldrar ville inte att hon skulle bo hos oss trots att hon fått jobb, så hon åkte med sin pappa."

Vid den tidpunkten upptäckte tjejen att hon var gravid. "Mina föräldrar sms:ade henne och låtsades vara jag och sa till henne att jag inte ville vara inblandad och att hon inte skulle störa mig mer. När hon inte kom tillbaka trodde jag att hon hade lämnat mig, vilket fick mig att må dåligt." Efter två år återvände den unga kvinnan för att leta efter sin sons pappa och killen fick reda på sanningen. Kärleken mellan honom och Lucy var inte över och de två blev återigen tillsammans och - trots att föräldrarna erkänt att de hade gjort detta för hans bästa - bestämde han sig för att klippa alla slags band med dem. Flera gånger försökte hans mamma och pappa återknyta kontakten med honom och påstod sig ha förstått att de hade gjort ett fruktansvärt misstag, men mannen hade inga avsikter att förlåta dem.

"En dag gick vi till köpcentret och min syster följde med oss ​​för att äta lunch tillsammans, när hon fick ett meddelande från våra föräldrar som frågade henne om hon skulle träffa mig och hon svarade att hon var med oss", förklarat mannen. Tjejen sa åt sina föräldrar att inte komma dit, men paret överraskade dem vid i slutet av lunchen.

"Jag sa åt Lucy att sätta vår son i bilen eftersom jag var tvungen att prata med mina föräldrar. När de försökte be om ursäkt, skrek jag åt dem och sa att de stulit min sons första år och gjort min flickvän till ensamstående mamma i två år. De sa inget, men min mamma grät" berättar mannen.

"Min syster sa till mig att jag kanske borde be om ursäkt eftersom våra föräldrar kände sig förödmjukade inför ett helt gäng främlingar. Min mamma sa också till henne igår att de insåg att de hade gjort fel, men sättet jag skrek på dem på var överdrivet," avslutade han och frågade människor på nätet om han faktiskt had överreagerat eller inte.

De flesta avändare tog hans parti. "Bortsett från deras fruktansvärda förräderi, gjorde de detta medvetet offentligt eftersom de tog för givet att du skulle tvingas spela enligt "artighetsreglerna"Att du skällde på dem var både lämpligt och välförtjänt", kommenterade en användare.

Vad tycker du?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack