"Jag har spenderat 70 000 euro på plastikkirurgi för att se ut som Barbies kille Ken och jag har inga avsikter att sluta"

av sofia

28 Augusti 2022

"Jag har spenderat 70 000 euro på plastikkirurgi för att se ut som Barbies kille Ken och jag har inga avsikter att sluta"
Advertisement

De skönhetsnormer som finns på sociala medier på senare tid är praktiskt taget ouppnåeliga. Tack vare användningen av mjukvara som Photoshop eller genom att helt enkelt leka med ljus och filter på Instagram eller Facebook kan vi alla framstå som perfekta utan minsta lilla fysiska defekt, men vi måste alltid komma ihåg att den riktiga världen ser väldigt annorlunda ut.

David Kosir, 27, är inte alls överens, eftersom han investerar både tid och pengar för att uppnå sina mål: de senaste åren har han genomgått ett flertal operationer, fått sin näsa fixad, tänderna, hårtransplantat och tagit bort fräknar med laser för en total kostnad av cirka 70 000 euro.

via TheWorldNews

Advertisement
TikTok - @plasticbotchedboy

TikTok - @plasticbotchedboy

"Jag gillar verkligen det plastiga och onaturliga utseendet," säger han. "Jag försöker uppnå ett mänskligt och maskulint utseende som Ken-dockan, vilket skulle vara det ultimata målet rent estetiskt för mig." Den här mannen påbörjade sin resa år 2019 med läppfyllning, gick sedan snabbt över till kindfyllning och slutligen till käken och hakan. "Till en början hade jag inga planer, men jag gillade aldrig riktigt min näsa, så jag visste alltid att jag ville fixa den", förklarade han. Så i maj 2021 genomgick han sin första permanenta operation med en näsplastik för 9 000 dollar i Melbourne, Australien, där han bor.

David fortsatte sin vandring mot "perfektion" inspirerad av de modeller han följde på sociala medier. "Jag tittade på sociala medier, såg modeller och tyckte att de hade perfekta tänder och snyggt hår. Så jag tänkte att även jag ville uppnå samma sak", berättar han. Han spenderade cirka 17 000 euro för att fixa den övre tandraden. Senare reste han till Turkiet och spenderade ytterligare 5 000 euro för att fixa den nedre och 9 000 euro för en hårtransplantation. Direkt efteråt kände han sig missnöjd med sina fräknar, så han genomgick en laserborttagning som kostade 2 000 euro.

Advertisement
TikTok - @plasticbotchedboy

TikTok - @plasticbotchedboy

David dokumenterar sin förvandling på TikTok och har – trots att han tagit en kort paus från fillerbehandlingar – en ny uppsättning kosmetiska operationer i åtanke. Han har planerat ett ögonlyft, en övre och nedre blefaroplastik (ögonlocksminskning), ett tinning- och kindlyft och en fettöverföring till vissa områden i ansiktet.

Trots den stora mängden kritik han får på nätet har han även fått visst stöd från sina följare och tänker fortsätta dela med sig av sina förvandlingar på nätet för att uppmuntra andra att göra det som gör dem lyckliga. "Gör vad du vill i livet, för man lever bara en gång", säger David. "Det spelar ingen roll om andra dömer di för det, du måste trivas med dig själv och leva ditt liv."

Vad tycker du om hans djärva val? Skulle du någonsin göra något sådant?

Advertisement