x
En sminkös tar 500 euro betalt istället…
En 18-åring som inte kan läsa eller skriva klarar universitetstestet och blir antagen med högsta betyg Han köper en förstaklassbiljett på flyget och en passagerare ber honom släppa platsen för hennes sons skull, men han vägrar

En sminkös tar 500 euro betalt istället för 150 efter att ha fått reda på att kunden är en blivande brud

21 September 2022 • Av sofia
406
Advertisement

Ett bröllop är en mycket viktig händelse i en människas liv och därför försöker vi på alla sätt göra den dagen "perfekt" genom att investera en stor mängd tid och pengar på att organisera bröllopet. Särskilt bruden vet att hon kommer att behöva lägga en stor del av sin budget på sitt utseende, för att köpa "drömklänningen" åtföljd av en snygg frisyr och en matchande makeup.

En brud valde dock att försöka begränsa sina utgifter åtminstone när det kom till sminkningen och anlitade ett proffs utan att tala om för henne inför vilket evenemang hon behövde sminkas för. Detta gjorde makeupartisten upprörd, som frågade människor på nätet om råd för att se om hon hade överreagerat. Låt oss berätta vad som hände.

via: Reddit

"Jag har varit make-up artist i 9 år. Jag tar 500 euro för brudsminkning, ca 250 euro för brudtärnsminkning och 150 euro för festsminkning", skrev den unga kvinnan och förklarade att för några veckor sedan ringde en tjej till henne för en festsminkning, prissatt till 150 euro. "Medan jag var där kom det folk. Jag antar att det var släktingar. Vid ett tillfälle hänvisade en kvinna till ett bröllop och jag insåg att kvinnan jag sminkade var bruden. Jag gjorde en brudsminkning och fick betalt för en enkel festsminkning." , fortsatte makeupartisten.

Trots att hon var irriterad över lögnen fortsatte kvinnan sitt arbete. Efter att ha blivit klar gav den unga kvinnan henne 150 euro, det överenskomna priset. Makeupartisten svarade dock att det saknades 350 euro. Den förvånade unga kvinnan frågade henne vad hon menade och makeupartisten förklarade att hon hade gjort en brudsminkning, eftersom det var hennes bröllopsdag och att det var priset för denna typ av sminkning.

Kunden svarade då att de hade kommit överens om en enkel partymakeup, anklagade henne för att ha lurats och jagade ut henne. Strax efter öppnade brudens mamma dörren och kastade 200 euro på henne och skrek åt henne att försvinna. Makeupartisten berättade om detta för sina vänner och de tog brudens parti. Orsaken, enligt dem, ligger i produkterna: "Så länge jag inte använde dyrare produkter och gjorde extra jobb, fanns det ingen anledning att kräva mer och eftersom hon begärde en festsminkning borde jag ha låtit henne betala för det"

Till och med människor på nätet har haft negativa åsikter om makeupartisten, bland annat kollegor i branschen som kritiserat henne för hennes beteende: "Jag jobbar också inom skönhetsbranschen och jag brukar backa upp mina kollegor, men inte den här gången. Kostnaden för en brudsminkning är högre på grund av en högre kvalitet på produkterna, mer tid/arbete, de olika sminktester som ingår i priset och genomförs innan ceremonin. I detta fall efterfrågades en festsminkning och om detta för bruden var tillräckligt, hade hon all rätt att betala mindre".

Vad tycker du?

Tags: ViralaBröllopSmink
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack