x
En nybliven bilförare skriver ett meddelande…
Vid 28-års ålder upptäcker hon att hon är Han var död i 20 minuter och hävdar att han varit på andra sidan:

En nybliven bilförare skriver ett meddelande till andra bilister: "Snälla ha tålamod med mig, jag håller på att lära mig"

03 September 2022 • Av sofia
954
Advertisement

I stora städer är vägtrafiken ofta överdriven. Det är inte för inte som bilister bör köra med stor koncentration och uppmärksamhet, precis som fotgängare måste vara försiktiga när de korsar överbelastade vägar. En nybörjarförare kan faktiskt få mer erfarna förare att tappa tålamodet på grund av att de alltid har bråttom och säkert är irriterad över de ständiga problemen med vägsystemet och av denna anledning har en ung kvinna hittat ett genialiskt sätt att undvika obehagliga konflikter på gatan.

Låt oss tillsammans ta reda på vad hon gjorde.


Tali Escobar, en influencer på TikTok från Merida i Mexiko, fångade det exakta ögonblicket då hon körde bakom en nybliven bilist, som skrivit ett meddelande på bakrutan på sitt fordon för att be andra förare ha lite tålamod med hennes långsamma och mer osäkra tempo, eftersom hon precis hade lärt sig att köra.

"Snälla ha tålamod. Jag övar. Tack", står det på baksidan av bilen. Influencern kände snabbt att detta ovanliga meddelande från den nyblivna föraren skulle kunna bespara dem många problem och aggressiva konversationer som ofta förvandlas till gräl på gatan, så hon tvekade inte med att plocka fram sin telefon, filma bilen och lägga upp videon på TikTok, där den blev viral nästan omedelbart.

De flesta användare uppskattade den söta varningen från kvinnan på bakrutan på bilen och passade på att be om mer empati från bilister när de stöter på människor som håller på att lära sig att köra bil. Någon skämtade till och med om det och skrev: "Jag rekommenderar en extra mening:" Om du tutar eller förolämpar mig blir jag nervös, börjar gråta och vi blir alla sena. Jag tror att det kan vara ännu mer effektivt!".

"Jag läste en gång en liknande skylt på en bil framför mig. Jag föredrog att byta fil och köa bakom en traktor!", skrev en ung man ironiskt. Ytterligare andra har betonat hur den här typen av varningar kan visa sig vara kontraproduktiva: vissa bilister kan faktiskt bli mer irriterade och fortfarande tuta och tappa tålamodet. Men när de såg den här videon kom många människor ihåg sina första körupplevelser och uttryckte solidaritet med nybörjarföraren.

Vad tror du? Kan detta vara en användbar lösning?

Tags: BilWtfVirala
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack