x
Han lär sig att sy som 9-åring för…
Han friar till sin flickvän med hjälp av dottern, men ringen ramlar i vattnet En familj renoverar sitt kök och under arbetets gång hittar de en dold skatt under golvet som är värd över 3 miljoner kronor

Han lär sig att sy som 9-åring för att göra nallar till barn på sjukhus

22 September 2022 • Av sofia
401
Advertisement

Många föräldrar tvingas lära sina barn vikten av att dela med sig, lyssna och hjälpa andra. Men då och då lyckas barn inte bara visa empati på naturlig väg, utan de når en nivå av medmänsklighet som kan lära oss mycket om livet.

Ett exempel är Campbell Remess, en ung kille som sedan han bara var 9 år gammal har lärt sig att sy själv för att göra nallar att ge till barn som är inlagda på sjukhus över hela världen. Låt oss få berätta mer om honom.

via: ABC

Busy sewing away Down at PW1 in Hobart city for the Kennerley Children's Homes inc. 150 birthday celebration!

Pubblicato da Project 365 By Campbell su Venerdì 22 febbraio 2019

"Jag heter Campbell men alla kallar mig Bumble. När jag var 9 frågade jag mamma och pappa om vi kunde köpa julklappar till barnen på sjukhuset och när de sa att det skulle kosta för mycket bestämde jag mig för att testa att göra dem själv", berättar killen som nu är 16. Efter att ha letat efter ett mönster på nätet var Bumble fast besluten att lära sig att sy. Hans mamma kunde inte hjälpa honom eftersom hon inte hade någon erfarenhet av sömnad. Den lilla pojken bestämde sig så för att göra allt själv.

Det krävdes många dagars övning, men på mycket kort tid lyckades den här killen med ett hjärta av guld lära sig att göra sina första nallar och blev gradvis bättre och bättre. Han startade Project 365, med målet att göra gosedjur och donera dem till barn runt om i världen som inte är vid god hälsa. "Jag bestämde mig för att jag skulle göra 1 björn om dagen, det vill säga 365 om året, och jag skulle ge dem alla i present. Jag gjorde det tre jular i rad och jag älskar det."

Genom åren har den här killen skapat tusentals björnar, samlat in hundratusentals dollar till välgörenhet och till och med uppmärksammats av kändisar som Olivia Newton-John.

"Jag gör speciella björnar för att auktionera ut och samla in pengar till även de mest behövande. Jag har tjänat över 2 000 nallar och samlat in mer än 250 000 dollar för att ge till välgörenhet. De ringer mig ofta för att berätta min historia och förklara för allmänheten vikten av vänlighet och hur mycket detta kan göra skillnad", förklarar han.

Vi hoppas av hela vårt hjärta att hans berättelse kan bli en inspiration för många och att vänlighet, generositet och viljan att sträcka ut en hjälpande hand till dem som har det svårt, blir mer och mer förankrad hos människor.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack