Det här barnet får se sin mammas tvillingsyster för första gången och reaktionen är ovärderlig

av sofia

11 Mars 2024

Det här barnet får se sin mammas tvillingsyster för första gången och reaktionen är ovärderlig
Advertisement

Vi pratar ofta om hur underbart det är att bli eller vara förälder, hur mycket tillfredsställelse det ger att uppfostra ett barn, men hur ser det ut om man istället försöker att ändra synvinkel? Hur känner ett barn för sina föräldrar?

Jo, för ett litet barn, vem det än är, är mamma och pappa hela hens värld. För att vara helt ärlig (och utan att alla pappor där ute nu tar illa upp) så är det mamman som till en början representerar allt det som barnet behöver då det är hon som ger honom moderlig värme, matar honom och vaggar honom i sin famn. Det är därför inte förvånande att huvudpersonen i denna berättelse ser på sin förälder med kärleksfulla ögon, men något "konstigt" gör sedan den här lilla bebisen aningen förvirrad...

Advertisement

Finns det... två mammor?!

Finns det... två mammor?!

@thehumorousclip/Instagram

Små barn lär sig snabbt att känna igen sin mamma och de skulle kunna urskilja hennes röst och ansiktsdrag bland hundratals människor. Även om de inte är medvetna om att de är helt beroende av sin mamma känner de bandet, ett band som började utvecklas redan när de låg i magen.

Det är därför bandet mellan ett barn och en mamma helt enkelt är unikt och oersättligt. Men vad händer om barnets mamma på något magiskt sätt "fördubblas?" Hur skulle barnet reagera? Detta kanske inte direkt är särskilt vanligt, men det kan ju faktiskt hända då det skulle räcka för mamman ifråga att ha en enäggstvilling som var identisk med henne på alla sätt.

I det här fallet, från barnets synvinkel, skulle en oförklarlig och extraordinär händelse äga rum. Låt oss se reaktionen från detta barn framför inte bara en, utan två mammor!

Advertisement

Videon på pojkens reaktion och användarnas kommentarer

@thehumorousclip/Instagram

I videon, inspelad och upplagd på Instagram, kan vi se en söt liten bebis sittandes i barnstol och efter några sekunder dyker en kvinna upp. Det är hans mamma, den lilla bebisen känner igen henne direkt och ansiktet lyser genast upp av ren glädje, hela kroppen rör sig och de små fötterna sparkar av entusiasm.

Bebisens blick är fäst på henne och följer henne, den vrider på sitt lilla huvud för att aldrig förlora henne ur sikte och sedan... kommer plötsligt en till kvinna som är helt identisk med mamman in! Den här nya personen går inte obemärkt förbi för barnet som granskar henne i några sekunder... hon ser ut som mamma, rösten är densamma som mammas, men något tyder på att det är något konstigt på gång...

Äntligen dyker den riktiga mamman upp och nu står de två kvinnorna som faktist är tvillingsystrar upp sida vid sida framför bebisen. Den vänder blicken från den ena kvinnan till den andra och verkar förvirrad, men när bebisen hör dem båda tala på ett kärleksfullt och tillgivet sätt, verkar det nästan som att den tycker att det är ett mirakel. Det lilla barnet har nu två personer som är lika värdefulla för det!

Videon gick rakt in i hjärtat på många människor och några av de mest populära kommentarerna var: "Föreställ dig att älska någon med hela ditt hjärta och att sedan hitta en identisk person!", skrev någon, "Barnets ansiktsuttryck verkar säga: 'Jag har vunnit jackpotten'", skriver en annan "Det är så roligt att föreställa sig att den tänker, 'kan jag verkligen få behålla er båda?!'" skämtade en annan. Vad tycker du om denna söta video?

Advertisement