En pappa kritiseras för att han organiserar en mycket enkel födelsedag för sin son: "Tårtan är för liten"

sofia

27 Augusti 2022

En pappa kritiseras för att han organiserar en mycket enkel födelsedag för sin son: "Tårtan är för liten"
Advertisement

Den nuvarande ekonomiska krisen påverkar alla människor på ett eller annat sätt runt om i världen och även de allra enklaste sakerna som att fira en födelsedag har idag blivit för dyra för en del av oss. En pappa bestämde sig dock för att försöka göra sin sons dag speciell på ett enkelt sätt och bjöd sin son på en middag på en snabbmatsrestaurang för att sedan blåsa ut ljusen på en liten jordgubbstårta.

Barnet slog samman sina händer, stängde ögonen och uttyckte sin önskan samtidigt som han släckte ljuset. Pappan som satt framför honom fotograferade allt med en smartphone, men detta gav upphov till stark kritik, låt oss ta reda på den bakomliggande orsaken.

via Mundo Sorprendente

Advertisement

麥當勞父子 前幾天,有人在麥當勞裡,看到了這樣一對父子。桌子上擺放著一個小小的士多啤梨蛋糕,周圍用心地插滿了蠟燭。兒子雙手合十,虔誠地閉著眼睛,對著蠟燭許願。 而坐在他對面的父親,正拿著手機給兒子拍照。 很溫馨的一幕,評論區裡卻有人開...

Pubblicato da 經典語錄 su Sabato 20 agosto 2022

Den söta scenen delades även på en Facebooksida, där den fick dussintals positiva kommentarer. Någon i kommentarsfältet började dock anklaga mannen och säga att det var för enkelt att fira en födelsedag på en snabbmatsrestaurang. Andra hade istället åsikter angående storleken på tårtan: "Köp inte en tårta om du inte har råd", skrev de.

Det finns också de som till och med har kritiserat pappans val att skaffa barn eftersom han är för "fattig" för att kunna erbjuda honom ett anständigt liv: "Om det är så svårt borde du inte ha skaffat några" .

Advertisement
Pixabay - Not the Actual Photo

Pixabay - Not the Actual Photo

Naturligtvis var andra användare snabba med att försvara pappan: "Den här sobert klädda pappan gör sitt bästa för att ge sin son de bästa presenterna han kan, så varför kritisera honom?", skrev en läsare. "Lyckan ligger inte i storleken på tårtan eller i en middag på restaurang, utan i familjens sällskap", konstaterade en annan.

"Jag känner inte till deras historia, men jag ser att den här lilla pojken ler - han har tur som har en pappa som älskar honom", kommenterade en annan användare. "Jämfört med en rik pappa som glömmer bort sin sons födelsedag, en pappa som inte minns sin sons ålder ordentligt, en pappa som inte tar bilder för att minnas de fina stunderna tillsammans, tycker jag att den här pappan är mycket omtänksam", skriver en kvinna.

Vad tycker du om saken?

Advertisement