"Min man var otrogen mot mig och fick barn med en annan och nu förväntar han sig att jag ska ta hand om barnet, men jag vill inte göra det" - TittaPaVideon.se
x
"Min man var otrogen mot mig och fick…
Hennes hund är alltid på taket: en kvinna är tvungen att sätta upp en skylt för att förklara orsaken för chockade förbipasserande (+VIDEO) Hans fru blir sjuk och läkarna råder honom till att lägga in henne på sjukhus, men han lämnar henne inte och tar henne på en resa jorden runt

"Min man var otrogen mot mig och fick barn med en annan och nu förväntar han sig att jag ska ta hand om barnet, men jag vill inte göra det"

01 Augusti 2022 • Av sofia
2.205
Advertisement

Att leva i ett långvarigt förhållande är en ganska svår utmaning att möta och ofta är det den främsta orsaken till att en relation tar slut just att man tappar intresset för sin partnern och att det slutar med otrohet. Detta är exakt vad som hände med huvudpersonen i denna berättelse, som skilde sig från sin nu ex-man just på grund av att han varit otrogen och dessutom fick ett barn med den andra kvinnan.

Hennes situation är ganska komplicerad och det var därför hon bad människor på nätet om råd för att förstå huruvida hon hade rätt eller fel. Låt oss kika på vad som hände.

via: Reddit

"Jag och min exman har två barn tillsammans, på 16 och 14 år. Vi har inte varit tillsammans på 8 år och han har ett barn till. Han var otrogen mot mig och gjorde sin älskarinna gravid medan han fortfarande var gift med mig." berättar författaren - När jag fick reda på detta ansökte jag om skilsmässa. Han försökte reparera vårt äktenskap tills han insåg att ingenting skulle förändras och ingick ett riktigt förhållande med den andra kvinnan", förklarade huvudpersonen. i denna berättelse.

Kvinnan ville naturligtvis inte ha någon form av kontakt med sin föredetta mans nya partner och lyckades knappt umgås med sina barns halvbror tre år efter separationen men bet ihop bara för barnens skull. Ett år efter dessa påtvingade möten gick barnets mamma bort på grund av en allvarlig sjukdom. Hennes exman har sedan dess blivit ensamstående pappa.

"Vid mer än ett tillfälle bad han mig om hjälp och jag sa alltid nej. Han ville att jag skulle vara en modersfigur för hans son. Han försökte till och med få min familj att inkludera hans son. För ett par månader sedan, råkade min exman ut för en olycka och hans son placerades tillfälligt i fosterhem medan han tillfrisknade. Han bad mig återigen att ta hand om honom, men jag vägrade."

Efter att ännu en gång ha bett om hjälp och blivit nekad blev mannen rasande och var arg på sin ex-fru: "Nu har han vänt sig emot mig och försökte sätta våra barn emot mig. Han talade om för alla att jag behandlar hans son som skräp. Ett par av mina vänner är medvetna om situationen och de tycker att mitt ställningstagande var för hårt och att jag har fel, eftersom barnet är lillebror till mina barn”, förklarade kvinnan och bad om hjälp på webben för att förstå vad hon skulle göra.

Användarna är helt överens om att exet inte kan påtvinga närvaron av sitt barn: "Det är inte ditt fel, bara för att du är kvinna och mamma betyder inte att andras barn är ditt ansvar, om det vore en styvson skulle det vara annorlunda, men det här är ett barn du inte riktigt känner och inte har någon relation med. Ditt ex är själviskt när han försöker tvinga på dig sitt barn, en sak är att fråga och en annan är att prata illa om dig för att du sätter gränserskrev en person i kommentarerna

Vad tycker du?

Tags: BarnViralaFamilj
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack