Hon ber sin syster vara barnvakt åt sina barn och systern svarar genom att ge henne sin timpenning

av sofia

17 Juli 2022

Hon ber sin syster vara barnvakt åt sina barn och systern svarar genom att ge henne sin timpenning
Advertisement

Att ta hand om barn är ett stort ansvar och många föräldrar kämpar för att hitta en bra och pålitlig barnvakt, av den anledningen föredrar människor ofta att anförtro sina barn åt de människor de litar mest på, såsom sina föräldrar eller syskon. Hur som helst kan bandet som du kan ha med en släkting göra att du av misstag tror att du kan be om vad som helst, när som helst, men så är dock inte alltid fallet och det är därför en 28-årig tjej frågade människor på nätet om råd om hur hon skulle hantera ett bråk som hon nyligen haft med sin syster som bad henne att passa sina barn i sista minuten.

Låt oss kika på vad som hände tillsammans.

via CharotarDaily

Advertisement
Pixabay - Not the Actual Photo

Pixabay - Not the Actual Photo

I sitt brev förklarade Anne att hon har ett flexibelt jobb som gör att hon kan arbeta på distans. Under helgen planerade hon att avsluta några av sina arbetsprojekt för att inte ha så mycket att göra under den kommande veckan. Men något hände sedan som rubbade hennes planer: "I fredags fick jag ett samtal från min syster Emma, ​​som jag inte träffar så ofta. Hon frågade mig om jag var villig att passa hennes tre små barn över helgen eftersom hon och hennes man ville åka på en improviserad resa", skrev den unga kvinnan.

Kvinnan påpekade för sin syster att hon var väldigt upptagen och hade andra planer, men Emma erbjöd sig att betala henne för besväret, så hennes syster föreslog sin taxa: 23 euro per timme. Detta, specificerar den unga kvinnan, "är långt under mitt timpris på mitt heltidsjobb." Detta gillade dock inte Emma, ​​som kände sig kränkt av det föreslagna beloppet, och förklarade att barnvakter tjänar mycket mindre och att hon faktiskt är hennes syster. "Jag förklarade för henne att jag skulle jobba och att om jag var tvungen att ta hand om hennes barn så kunde jag inte göra det. Efter att ha kallat mig självisk lade Emma på luren och senare fick jag ett meddelande från hennes man som sa att de var tvugna att avboka sin resa på grund av mig", avslutade Anna.

Advertisement
Pixabay - Not the Actual Photo

Pixabay - Not the Actual Photo

Anna har fått många användbara tips från människor på nätet. Enligt vad man kan läsa i kommentarerna bör kvinnan låta saker och ting lugna ner sig lite för att både hon och hennes syster ska kunna reflektera över händelsen och längre fram föreslå ett möte ansikte mot ansikte för att förklara sina skäl. Anna borde försöka förklara för sin syster att även om hon förstår att det är svårt att vara mamma, har hon också många saker att ta hand om i det dagliga livet, inklusive jobbet.

Vad tycker du? Vem av de två systrarna har rätt?

Advertisement