"Jag har gett min 3-åriga dotter tre Louis Vuitton väskor och människor säger att jag skämmer bort henne" - TittaPaVideon.se
x
"Jag har gett min 3-åriga dotter tre…
Hon lämnar sitt jobb för att göra videor där hon förklarar hur man använder Excel och tjänar mer än 2 500 000 i månaden Hon använder handikappsplatsen på parkeringen men kritiseras för att hon ser frisk ut:

"Jag har gett min 3-åriga dotter tre Louis Vuitton väskor och människor säger att jag skämmer bort henne"

06 Augusti 2022 • Av sofia
881
Advertisement

De flesta föräldrar jobbar hårt för att se till att deras barn har allt det de behöver och "smälter" inför deras oemotståndliga leende. Vi är villiga att göra vad som helst för att se dem lyckliga och de rikaste människorna har verkligen inget emot kostnaderna för att tillfredsställa dem i alla avseenden. Men i vilken utsträckning kan en sådan inställning definieras som "rätt"? Det här är en fråga som nyligen har spridits på webben på grund av en video på TikTok som blev viral på mycket kort tid, där vi ser en mamma till en treårig tjej som gett sin dotter tre väskor av märket Louis Vuitton.


Christi Fritz, mamma till en 3-årig flicka, fick kritik på TikTok efter det att hon visat sin dotters kollektion av designerväskor på nätet. I en video visar kvinnan den lilla flickans sovrum, helt rosa, komplett med sminkbord och klädkammare. Uppmärksamma tittare har också lagt märke till en mängd lyxiga handväskor på en hylla.

Som svar på de som frågade henne varför hon skulle ge sin lilla dotter märkesväskor förklarade kvinnan att det enligt henne är bättre att "investera" i föremål som håller över tid. "Ärligt talat tror jag att det är bäst att investera i högkvalitativa väskor som håller länge", förklarade kvinnan. "Vi köpte de två första små till henne, och den stora är faktiskt min begagnade väska. Hon gillade den mycket, så jag gav den till henne."

Videon har samlat på sig mer än 3 miljoner visningar och har gett upphov till många olika reaktioner bland människor. En del tyckte att det var hemskt sa att barnet på detta sätt kommer att växa upp och vara bortskämt. Andra har skämtat om den överflödiga lyxen: "Visa att du är rik utan att säga att du är rik", skrev en användare. "Var kan jag registrera mig för att bli din dotter?", kommenterade en annan tjej skämtsamt.

Det fanns andra som dock höll med om mammans tankar: "Varför blir folk arga för det här?", skrev en användare. "Hon har rätt, det är bäst att investera i föremål av hög kvalitet ... de här väskorna kommer att håll för henne tills hon är vuxen."

Vad har du för tankar kring detta?

Tags: BarnViralaFamilj
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack