x
En ung rektor blir "avstängd" från…
Barbarnet byter kön: en stolt morfar visar upp en bild där man kan se förändringen Enbart 9 år gammal designar och syr hon vackra klädesplagg och hennes verk gör succé på nätet

En ung rektor blir "avstängd" från skolan för att han visar upp sin kropp på sociala medier, men elevernas mammor vill ha tillbaka honom

15 Augusti 2022 • Av sofia
15.337
Advertisement

Karriär och privatliv är två separata saker även om det ibland kan vara svårt att hålla isär dem och att inte låta sig påverkas av vad som händer på arbetsplatsen och vice versa. De flesta håller nog med om att alla människor har rätt att göra vad de vill i sitt privatliv när de inte arbetar, förutsatt att det ligger inanför gränserna av vad som är lagligt. Det är därför som några representanter för föräldrarna till en skola i Colima, Mexiko, har kämpat för att få den unga professorn och rektorn för institutet att återinsättas efter det att han hade avskedats på grund av vad han publicerade på sina sociala medier. Den här pojkens "misstag" verkar ha varit att han visade upp sig för mycket.


Professor Conrado Salazar har aldrig försökt dölja sina muskler och sin fantastiska kropp, men han hade visade verkligen inga tecken på någon form av fåfänga i klassrummet, framför sina elever. Men när skolans personal hittade hans TikTok- och Instagram-konton började problemen för honom. Det kanske är ovanligt att hitta en lärare som tillägnar samma uppmärksamhet och tar hand om sin kropp som Conrado gör, men detta har ingenting med hans förmåga att undervisa att göra eller huruvida han är professionell.

På sin fritid kan Conradolugnt gå till gymmet eller bära kläder som framhäver hans muskler, utan att någon borde kunna säga något till honom. I skolan är det nödvändigt att ha ett beteende och en typ av klädsel som passar situationen, men Conrado har aldrig betett sig olämpligt. Ändå har skolan där han arbetar beslutat att avlägsna honom direkt efter att ha hittat hans sociala medier. Tyvärr är det inte första gången som en lärare har blivit dömd utifrån sina intressen eller sin klädstil, snarare än för sin skicklighet och förmåga att undervisa.

Till sist var det föräldrarna själva som kämpade för att få tillbaka Conrado till skolan.

Advertisement
Flera mammor skrev under en petition för att låta den unga läraren få komma tillbaka till skolan. Det finns många som stöttar honom, eftersom han inte har gjort något fel eller brutit mot reglerna. Att han är muskulös och "snygg" och visar upp sig på sociala medier, kanske till och med i provocerande poser borde inte påverka hans roll som lärare. Skriv vad du tycker i kommentarerna!
 
 
 
 
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack