x
Hon låter sin väninna amma hennes…
Tuppens galande blir outhärdligt så de anmäler grannen och tar honom till domstol

Hon låter sin väninna amma hennes barn eftersom hon hade tagit en drink

13 Augusti 2022 • Av sofia
505
Advertisement

Amning är en viktig handling för varje mamma. Förutom att vara ett sätt för att mata ditt barn, är det också ett sätt för att vara nära sitt barn, skapa ett speciellt band med honom eller henne - och fortsätta att uppleva en unik känsla som började under de nio månaderna av graviditeten. För att göra detta finns det dock regler som bör respekteras för att inte ändra mjölkens naturliga sammansättning. Att till exempel dricka några drinkar är inte särskilt lämpligt för den som ammar, men det beror självklart på mängden alkohol och om man inte talar om några överdrivna mängder är det inga större problem.

För att undvika problem har dock mamman vi vill prata om nu hittat ett alternativ efter att ha tillbringat en kväll med sina vänner. Eftersom hon hade druckit lite föredrog hon att be sin vän att amma hennes bebis, medan hon tyst tittade på.

via: Daily Mail

I ett klipp som publicerades på hennes Tik Tok-profil delade denna mamma vid namn Grace, som ursprungligen är från Florida, ögonblicket då en nära vän till henne ammade hennes barn i hennes ställe. Ett beslut som ligger lite utanför den normalitet vi är vana vid, vilket väckte många kommentarer och ett enormt antal visningar: mer än 1,5 miljoner.

På bilderna kan man se de två kvinnorna sitta bredvid varandra: kompisen har barnet i famnen och ammar honom, medan mamman sitter bredvid och tittar på. En scen som verkar se väldigt normal ut, men som har väckt en hel del frågor och en del tvivel.

Är det rätt att be en annan kvinna att ge sin mjölk till ett barn som inte är hennes? För vissa är det inget fel med att göra det, och dessutom, som en användare skrev som svar på videon: "Innan det fanns barnvakter var det inte ovanligt och inte ens konstigt, det är något som alltid har gjorts". Faktum är att det i ganska avlägsna tider fanns ammor, kvinnor som tog på sig ansvaret för att amma flera barn och det hände framför allt i adliga familjer, där mammorna inte fick "slita" på sina egna kroppar för att göra det.

Denna iakttagelse är bara en av många andra från likasinnade. Vissa mammor har hävdat att det är en underbar sak, men att de inte skulle kunna omsätta det i praktiken. Andra säger att det är normalt och att det inte finns något att bli chockad över.

Advertisement

Det ligger mycket i detta även om det finns de som inte alls höll med. Även om det inte rådde någon brist på kritik lät mamma Grace sig inte avskräckas och publicerade en andra video där de gör samma sak och hon gosar och ler mot sin son medan han ligger i hennes väns famn och ammar.

Skulle du någonsin göra ett sådant val?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack