x
Hon går till frisören för att byta…
Han glömmer bort att ställa väckarklockan och skäller ut sin fru för att inte ha väckt honom klockan 5 så han kunde ta sin promenad Han överraskar gatuförsäljaren som gav honom mat som liten med ett besök och pengar: Hon blir rörd av överraskningen (+VIDEO)

Hon går till frisören för att byta frisyr men kommer ut från salongen besviken och tar sig hem gråtandes

14 Augusti 2022 • Av sofia
1.337
Advertisement

Har du någonsin lämnat frisören missnöjd och besviken för att du inte fått den frisyr du drömt om? Hur reagerade du på det? Protesterade du i det ögonblicket eller ångrade du dig först när du kom hem? Vad som än hände har du förmodligen inte nått den här unga kvinnans nivå av desperation. Rosa Gonzales lyckades klara några prov och bestämde sig för att belöna sig själv med en ny frisyr. Modebloggaren från El Paso i Texas, USA, hade långt, friskt och glänsande hår och ville ha en trendig frisyr. Tyvärr blev det inte riktigt som hon hade tänkt sig.


Den unga kvinnan gick faktiskt till frisören, men när hon väl lämnade salongen blev hon så chockad över resultatet att hon bestämde sig för att filma sig själv gråtande. Hon delade sedan sin video på Tiktok, där tiotusentals människor har sett hennes utbrott sedan dess. Klippet, som varar i en och en halv minut, börjar i den unga kvinnans bil. I början av scenen gråter hon redan så tårara sprutar och visar inga tecken på att försöka hålla tillbaka tårarna.

"Jag har aldrig filmat mig själv när jag gråter för jag förstår inte varför folk gör det. Jag tycker det är jävligt konstigt, men nu sitter jag här och gråter över mitt livs hemskaste frisyr", säger hon och visar upp sin frisyr direkt därefter från båda sidor, drar i slingor som ser för långa eller för korta ut framför kameran. "Det är hemskt. Vad är det här? Vad är det här?" Skriker hon i ren frustration mot kameran.

"Jag tar hand om mitt hår. Jag är en god människa. Varför? Varför hände det? Varför stoppade ingen henne? Vad är det här?", frågar hon desperat i videon.

De flesta människor förstod tjejens desperata reaktion och försökte få henne på bättre humör med uppmuntrande kommentarer: "Ditt hår är vackert. Det är en ful frisyr, visserligen, men ditt hår är fortfarande vackert och kommer att växa ut, hjärtat," skrev en tjej.

Efter att ha lugnat ner sig tackade Rose användarna för deras stöd och erkände sedan att medan hon alltid brukade gå till en etablerad frisör dit hon hade gått i flera år, så hade hon den här gången gått till en ny frisör. I dessa fall bör man vara medveten om alla tänkbara risker, men också tänka att håret förr eller senare kommer att växa ut igen!

Source:

 

 
Tags: KvinnorHårSmink
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack