x
Hon är beroende av skönhetskirurgi…
Hon accepterar sitt kroppshår och låter skägget växa; Han parkerar och tar upp två parkeringsplatser, men när han kommer tillbaka hittar han sin bil omringad av kundvagnar

Hon är beroende av skönhetskirurgi för läpparna: "De får mig att känna mig mer självsäker"

12 Augusti 2022 • Av sofia
713
Advertisement

I sociala mediers tidsålder är det normalt att man vill vara så attraktiv som möjligt, så man använder filter för sina foton eller tar till estetiska ingrepp för att alltid se så bra ut som möjligt. Till exempel har det under några år varit på modet att använda fillers: det rör sig om injektioner gjorda med mycket tunna nålar för att göra läpparna mer fylliga och förföriska.

En ung kvinna blev så fascinerad av resultatet på läpparna att hon spenderade över 12 000 kronor för att bevara dem så.

via: DailyMail

Chanel Challacombe, 22 år gammal, från Kent, England, började göra detta när hon var 20 och blev beroende av det från den allra första injektionen. Nu får psykologistudenten sina läppar fixade tre gånger om året. Hon berättar att hon kan betala upp till 3 500 kronor för en enda session, mer än vad en del människor betalar i månadshyra.

Men hon berättar även att hon inte behöver oroa sig för pengar eftersom en över 50-årig, ekonomiskt välställd beundrare inte har några problem med att betala för skönhetsbehandlingarna åt henne. Chanel berättar att hon alltid har haft dåligt självförtroende, särskilt efter att ha blivit trakasserad i skolan av några mobbare, men att läppbehandlingarna gav henne lite självförtroende tillbaka.

Flera användare på sociala medier har dock kritiserat henne hårt för hennes utseende och för alla de pengar hon spenderar, men den unga kvinnan säger att hon har lyckats övervinna sitt beroende av andras godkännande och vill behålla sitt nuvarande utseende. Hennes familj är också emot det, men hon bryr sig inte.

Hon tror att hon började ta till behandling som en försvarsmetod. Hennes pojkvän var inte överens och när hon började gjorde de slut. Efter separationen började hon fylla sina läppar mer och mer och blev beroende av detta. I England finns det de som föreslår en regel som begränsar tillgången till fillers endast på recept, men Chanel håller inte med om detta: "Ett sådant förbud skulle kunna driva fler människor till den svarta marknaden", säger hon.

Den unga kvinnan är medveten om sitt missbruk och råder därför inte andra tjejer att genomgå ett sådant ingrepp: "När du får det känns det mycket bättre, men när det försvinner känns det mycket värre", berättar hon.

Vad tycker du om hennes val?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack