x
"Jag lät min 15-åriga dotter göra…
Hennes svåger skickar ett brev där han erkänner att han är kär i henne och hon känner sig äcklad: Hon låter sin väninna amma hennes barn eftersom hon hade tagit en drink

"Jag lät min 15-åriga dotter göra en tatuering till minne av sin pappa och fick kritik för mitt val, men jag struntar i det"

13 Augusti 2022 • Av sofia
1.760
Advertisement

Sedan många år tillbaka är det många människor som bestämmer sig för att göra en eller flera tatueringar för att minnas en viktig händelse i sitt liv, någon man bryr sig om eller för det enkla nöjet att ha ett vackert mönster präglat på huden. Men när är det rätt tidpunkt att göra en? Vid vilken ålder är det lämpligast att göra det och när är det tvärtom inte så? Det finns inget exakt svar på dessa frågor och mycket beror på våra personliga erfarenheter. Men tänk om en tonåring bad om att få en redan vid 15-års ålder?

Vi vet inte hur du ställer dig i frågan, men för den mamman vi nu vill berätta om är det normalt man även som ung kan bestämma sig för att skaffa en. Hon gjorde så med sin dotter, men trots att hon var glad och inte alls ångrade sig fick hon enormt mycket kritik. Låt oss berätta hur det hela gick till.

via: The Sun

My husband bungee corded my kid to the seat once. Not kidding. No lie. She was probably about 3-years-old and I had...

Pubblicato da Diana Register su Sabato 18 giugno 2022

Diana Register är mamma till två döttrar och, tyvärr, änka efter en man som gick bort för tidigt. Kvinnan har skapat rubriker på nätet för att ha berättat om ett beslut som fattats angående en begäran från hennes dotter. Den unga 15-åriga Kaitlyn skulle ha bett sin mamma om att få göra en liten tatuering och kvinnan skulle omedelbart ha gett henne sitt tillstånd.

Anledningen till att hon ville göra detta var att hennes pappa hade avlidit. När hon bara var 13 år gammal hade en svår sjukdom skilt henne från pappan och hon och hennes syster hade lidit mycket, men tack vare deras mammas närhet lyckades de övervinna en mycket sorglig period i sina liv. Ungefär två år efter förlusten frågade Kaitlyn sin mamma om hon kunde tatuera in något på sin fotled för att minnas sin pappa.

Hennes äldre syster Savanna hade redan gjort en liknande sak genom att tatuera in de romerska siffrorna på sin pappas bricka och troligen ville Kaitlyn göra samma sak.

"De siffrorna representerade något mer än en enkel identifikationsbricka - erkände Diane - De har nu blivit symbolen för den styrka, det mod och den uthållighet som utmärkte min man under hans sjukdom. Han kämpade till slutet och gav aldrig upp - fortsätter hon - även jag bad om att få spåret av hans hjärtslag tatuerat, det är ett sätt att alltid ha honom hos mig och känna att hans hjärta fortfarande slår starkt trots att han inte längre är här hos oss”.

Advertisement

Hur säger man nej till en sådan önskan? Diane gjorde inte det, men hon fick mycket kritik från dem som fick reda på vad som hade hänt. Hon verkar dock inte låta sig påverkas och är fortfarande övertygad om att hon gjorde rätt val.

Vad tycker du om saken? Gjorde hon fel eller var det ett välmotiverat val?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack