En pappa kritiseras för att han har sina 5 barn i "koppel": Det är för deras säkerhet" - TittaPaVideon.se
x
En pappa kritiseras för att han har…
Hon kommer hem från semestern och hittar 18 skorpioner i sin väska så hon ringer genast djurräddningen för att rädda dem Hon spenderar 35 000 i månaden för att bo på lyxhotell: För mig är det en stor besparing

En pappa kritiseras för att han har sina 5 barn i "koppel": Det är för deras säkerhet"

05 Augusti 2022 • Av sofia
1.363
Advertisement

Varje förälder har sitt eget personliga sätt att hantera sin roll och uppfostran av sina barn. Det finns inga perfekta och ofelbara regler, utan bara sunt förnuft som förenar människor. Kanske är det av denna anledning som det så fort vissa regler bryts alltid finns någon som är redo att döma och anklaga. En pappa kritiserades efter att ha lagt upp en kort video som visar honom själv hålla sina fem ungefär 5-åriga barn i koppel. Det stämmer, du läste rätt: i koppel. Många användare har haft starka åsikter angående detta bisarra och ovanliga val.


Videon med den här amerikanska pappan, Jordan Driskell, blev snabbt viral och väckte omedelbart stor uppståndelse på grund av ett mycket ovanligt val. Hur skulle du reagera om du såg en pappa gå med sina barn i koppel? Hundratals användare blev omedelbart chockade efter att ha sett denna video på bara några sekunder: "Det är människor, inte hundar!" är en av många kommentarer som skrivits om den här pappan. Faktum är att det kanske är den första tanken som ploppar upp i huvudet när det kommer till koppel. Men Jordan skrämdes inte av kommentarerna och svarade på kritiken: "När folk dömer mig för att jag använder babykoppel säger jag alltid 'försök att sätta dig i mina skor och gå på en promenad'."

Jordan och hans fru Briana säger att de använder koppel för barn för att vara mer lugna och låta hela familjen njuta av en promenad eller något annat sätt att förflytta sig på: "För vår sinnesfrid och förstånd använder vi koppel. De tillåter oss bland annat att ta oss ut ur huset och gör roliga saker med familjen utan att bli stressade" Vi kan bara föreställa oss hur stressigt det kan vara att hantera fem små barn, men många användare har varit negativt inställda till denna lösning.

Jordan tillade också att i situationer som övergångsställen eller mycket trånga platser tillåter dessa koppel honom att ha total kontroll över sina barns säkerhet. Bland kritiken som han fick var det en användare som skrev: "Det är fel. Om du inte kan hantera så många barn, borde du inte ha skaffat några överhuvudtaget." Det har också funnits vissa användare som trots kritiken har försvarat dessa föräldrars val genom att stödja deras idé om barn i koppel: "Jag ser inget fel med det, han skyddar bara sina barn från alla tänkbara faror och ser till att de inte tappar bort sig."

Vad har du för uppfattning om saken?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack