x
Den här flickan har uncomable hair…
En ensamstående kvinna adopterar en tonåring: Han var närvarande vid sin mammas examen och lyckades inte hålla tillbaka känslorna:

Den här flickan har uncomable hair syndrome: "Fram till 12 månaders ålder var det normalt, men sedan förändrades dess struktur"

07 Augusti 2022 • Av sofia
28.572
Advertisement

Hårvård är något som får oss att må bra, när vi går till frisören känner vi oss omhändertagna och när vi väl stylat oss ser vi oftast snyggare ut. Nästan alla håller förmodligen med om detta, men visste du att det finns människor som absolut inte kan "tämja" sitt hår? Vi pratar inte om fluffiga och omöjliga lockar utan om ett riktigt syndrom som drabbar väldigt få människor i världen. Hittills finns det cirka 100 fall och det är en egenskap för vilken det inte finns någon risk för håravfall.

Det är visserligen dock en väldigt charmig aspekt, speciellt eftersom det drabbar små barn som vid första anblicken verkligen är väldigt, väldigt gulliga. Layla Davis, en 17 månader gammal liten flicka som ser ut som ett sött litet lejon, vet något om detta. Låt oss få berätta hennes historia.

via: Mirror

Layla Davis, en 17 månader gammal flicka som bor i Great Blakenham, Suffolk, har en mycket speciell egenskap: hennes hår är rufsigt och omöjligt att kamma. Du läste rätt. Den lilla flickan lider av ett syndrom som lyckligtvis inte innebär uppkomsten av några hälsoproblem. Hennes mycket blonda hår går helt enkelt inte att frisera, utan har liksom en egen vilja

Hennes mamma Charlotte Davis, 28, sa i en intervju att hennes dotter är speciell på grund av hennes hår. "Jag skulle väldigt gärna vilja att hon accepterade sig själv som hon är - förklarade mamman - jag skulle vilja få henne att förstå att hon är vacker så här och att mångfald inte är något negativt. Fram till 12 månader var hennes hår väldigt mjukt, sedan kom förvandlingen".

I själva verket, som specialisterna förklarar, uppstår denna typ av syndrom vanligtvis inte vid födseln, utan kommer några månader senare. Efter det, på samma sätt som det kommer, försvinner det i de flesta fall helt naturligt när barnet når puberteten.

Advertisement

Med tanke på hur ovanligt det är har Laylas bilder, publicerade på hennes Instagram-sida – som sköts av hennes mamma så klart – blivit mycket populära och gjort henne till en liten stjärna. Det finns många användare som har lämnat kommentar, visat uppskattning och berättat om liknande situationer. Alla var i alla fall överens om att den här lilla tjejen är urgullig och det fyller hjärtat med glädje att titta på hennes lilla ansikte inramat av en "ruggig frisyr".

Tror du inte att det är sant? Har du sett hur hennes hår ser ut?

Tags: TrevligaMärkligtBarn
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack