x
En 11 månader gammal bebis ser för…
Den här mamman har kommit på ett sätt för att se när hennes barn ljuger och har delat det på nätet En morfar kan inte gå på sitt barnbarns bröllop, men hon reser 1 200 km för att få dansa med honom iklädd brudklänning (+VIDEO)

En 11 månader gammal bebis ser för första gången sin pappa utan skägg och kan knappt tro sina ögon

17 November 2022 • Av sofia
545
Advertisement

Små barn behöver referenspunkter, människor som följer dem under deras uppväxt och försäkras om att det inte finns några faror runt omkring dem. Vem mer än en förälder kan spela denna roll? Ingen, åtminstone i de flesta fall. Mamma och pappa är de personer som barnen har mest kontakt med, de vänjer sig snabbt vid deras röst och deras ansikte, men om något i deras utseende skulle förändras, hur skulle då barnen kunna reagera?

Svaren är oändligt många, men vi vill visa dig reaktionen hos ett specifikt barn, en 11 månader gammal pojke som har blivit väldigt känd på nätet och har roat många människor tillsammans med sin pappa. Låt oss ta en närmare titt.


Michael Balderson bor och arbetar i Phoenix, Arizona och är pappa till en mycket söt nästan ettårig pojke vid namn Theo. Pappa och son har blivit mycket omtyckta på internet tack vare ett kort klipp som lagts ut på mannens Tik Tok-profil. I videon ser vi barnet stå i sin spjälsäng och pappan komma fram för att leka med honom.

Enligt pappans berättelse har han alltid haft skägg och hans son hade lärt känna honom på det sättet. En dag bestämde sig Michael för att raka av det och sedan visa Theo. För att skämta lite gick mannen fram till spjälsängen täckt av en vit handduk. Hittills var allt normalt för hans son: det var hans pappa och han lekte med honom som alltid. Något var dock på väg att förändras.

När pappa Michael tog av skyddet och visade ansiktet utan skägg blev barnet helt förstummat. Var det hans pappa eller inte? Var han en främling? Och i så fall vem? Det lilla ansiktet verkade vilja ställa just dessa frågor. Förvånad och bokstavligen med vidöppen mun, visste Theo inte vad han skulle göra och tittade på sin mamma - som befann sig bakom telefonen - för att försöka få klarhet.

Efter en stunds chock och efter att mannen försökt få honom att förstå att han var samma gamla pappa som alltid, började sonen le för att sedan klappa på sin pappas ansikte.

Advertisement

En mycket gullig stund som fick många av de användare som såg videon på bättre humör.

Säg sanningen: är det inte jättegulligt?

Tags: TrevligaMärkligtBarn
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack