Oartiga kunder får en servitris att gråta så restaurangägaren bestämmer sig för att stänga köket tidigare - TittaPaVideon.se
x
Oartiga kunder får en servitris att…
Deesa två män var gifta med samma kvinna samtidigt utan att veta om det, nu är de goda vänner En homosexuell pappa adopterar en autistisk pojke:

Oartiga kunder får en servitris att gråta så restaurangägaren bestämmer sig för att stänga köket tidigare

02 Augusti 2022 • Av sofia
13.848
Advertisement

Alla förtjänar att bli respekterade, oavsett yrke eller roll: diskriminering, mobbning och andra olämpliga attityder bör aldrig accepteras, varken utanför eller på arbetsplatsen. Chefen för en restaurang i Charlevoix, Michigan (USA) har visat att hon bryr sig om sina arbetare och skyddar dem från kommentarer och det otrevliga beteendet från vissa kunder. Precis som varje annat år hålls ett viktigt kulturevenemang i staden, den "venetianska festivalen", som lockar många turister och representerar en riktig gudagåva för East Park Tavern, restaurangen som drivs av Larah Moore. Trots den obestridliga vinsten under dessa 8 dagar då festivalen håller på, beslutade chefen att stänga köket när hon hittade en av sina medarbetare i tårar efter att ha blivit illa behandlad av en kund.


I've worked in downtown Charlevoix most of my adult life during Venetian. It's usually great, busy, but fun and...

Pubblicato da Larah Moore su Domenica 24 luglio 2022

Efter det att en anställd på East Park Tavern blivit illa behandlad av några kunder, beslutade Larah Moore, chefen för restaurangen att skicka ett högt och tydligt meddelande till alla de som tror att de kan behandla hennes personal på ett respektlöst sätt. Innan det var stängningsdags hängde Larah upp en skylt där det stod: "På grund av att vår serveringspersonal har behandlats illa informerar vi om att köket är stängt". Trött på de upprepade händelserna som hade inträffat under de senaste dagarna på restaurangen, pratade Larah med sin personal och bestämde sig för att stänga köket tidigare, trots att restaurangen var fullsatt. Å andra sidan är det inte normalt att behöva hitta sin egen medarbetare i tårar.

"Jag är så otroligt besviken och skäms över de festivalbesökare vi har i år. Min personal har fått ta elaka skämt hela veckan. I går kväll var det verkligen droppen. För många oförskämda kommentarer. För många arroganta människor som beter sig som om de bara kan kasta pengar på oss och få vad de vill ha. För många arroganta idioter" kommenterade Larah på sociala medier.

"Ingen får behandla min personal som skräp," fortsatte Larah, "De är stjärnorna i mitt liv, och jag älskar och uppskattar väldigt mycket de få underbara människor som jag har turen att ha på min restaurang. Om du förväntar dig för mycket från dina servitörer kommer de att börja stöta bort dig. Vi är här för att erbjuda god mat och dryck samt för att få folk att slappna av. Vi är inte här för att bli illa behandlade. Vi kommer inte att tolerera det längre."

Larahs inlägg var mycket framgångsrikt, särskilt eftersom flera andra servitriser och servitörer vittnade om att de upplevde samma typ av obehagliga situationer. Respektlöshet bör aldrig tolereras och måste bekämpas med artighet och uppfostran.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack