x
En sjuksköterska kritiseras för att…
Hon blir förvånad över den utvalda brudtärneklänningen som brudgummen valt som inte verkar vara passande Hennes hund är alltid på taket: en kvinna är tvungen att sätta upp en skylt för att förklara orsaken för chockade förbipasserande (+VIDEO)

En sjuksköterska kritiseras för att hon "för" kurvig: "De anklagar mig för att vara olämpligt klädd på jobbet"

01 Augusti 2022 • Av sofia
1.149
Advertisement

Ingen av oss väljer formen på vår kropp. Naturligtvis kan vi vara uppmärksamma på figuren, gå till gymmet eller följa en diet, men om du är lång, kort eller har mer eller mindre utmärkande former kan du inte göra alltför mycket åt saken, om du inte bestämmer dig för att genomgå kirurgiska ingrepp. En sak som huvudpersonen i den här historien inte ens hade funderat på.

Hon blir kritiserad för att sjuksköterskeuniformen, som hon bär varje dag, sitter för tajt på hennes kropp och på ett överdrivet sätt framhäver hennes former, men själv svarade hon att hon inte kommer att göra något för att förändra sitt utseende. Orsaken till detta ligger framförallt i det faktum att ett sådant val skulle styras av yttre åsikter och inte av att hon själv inte känner sig till freds med sin kropp.

via: The Sun

Erika Diaz är en 22-årig kvinna som delade sin besvikelse på webben över att ha fått stark kritik från de som bokstavligen inte kan "se" henne i rollen som sjuksköterska. Varför? Hennes kvinnliga kurvor är "överdrivna" och enligt de som kritiserar henne skulle hennes klädsel vara opassande på arbetsplatsen.

Är det rätt att kritisera en person och försöka förändra den bara på grund av hur den ser ut? Svaret på denna fråga är, åtminstone för det mesta, nej, men det finns de som inte håller med och hävdar att det i vissa kretsar är nödvändigt att anpassa sig. Erika ville dock understryka att den kritiserade uniformen, som var så tight och framhävde hennes kurvor, inte var hennes val, utan tillhandahölls av sjukhuset. Det är därför hon inte har något val och faktiskt måste bära den. Vilket har fått många användare att rynka på näsan.

"Du kunde ha tagit en storlek större och gett dig själv chansen att andas" - säger en kommentar och återigen - "Jag är skolchef och jag skulle aldrig tillåta en av mina anställda att dyka upp klädd så här. Jag vill inte se målade naglar, smink eller parfym". För andra är det helt enkelt oprofessionellt och felaktigt. Alla åsikter som Erika har gett svar på tal till och hävdat att det här är hennes naturliga kropp och att hon inte har opererat sig som en del misstänkte.

"Jag har valt att ägna mitt liv åt att förbättra andras och jag kommer absolut inte att låta andras åsikter stå i vägen eftersom de för mig är irrelevanta".

Ett svar som tystar ner alla hennes "motståndare" och som många har stöttat. Det fanns de som faktiskt tog hennes försvar och svarade mot den kritik som kom från människor på nätet.

Vad tycker du om saken? Har hon rätt eller inte?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack