En mamma lyckas spara mycket pengar samtidigt som familjen har allt det de behöver: "Vi lyckas äta med mindre 5 pund om dagen" - TittaPaVideon.se
x
En mamma lyckas spara mycket pengar…
En 33-årig man klagar varje månad på magsmärtor och upptäcker slutligen att han har äggstockar och en livmoder En 93-årig man känner sig ensam och har ingen mat i huser så han ringer polisen för att få lite sällskap

En mamma lyckas spara mycket pengar samtidigt som familjen har allt det de behöver: "Vi lyckas äta med mindre 5 pund om dagen"

04 Augusti 2022 • Av sofia
662
Advertisement

Hur går man vidare när de ekonomiska svårigheterna ökar och när man samtidigt har en familj att försörja? Alla försöker hitta en lösning baserad på deras egna personliga möjligheter och samtidigt klara av bristen på pengar på ett sådant sätt som gör att man lyckas tillfredsställa alla familjemedlemmar, både när det gäller mat och inte.

Kvinnan vi vill berätta om nu är mycket väl medveten om detta. En mamma som i och med prishöjningarna på sina räkningar plötsligt hade en minskad budget för att handla mat, köpa kläder och andra utgifter och var tvungen att hitta små knep för att "överleva". Låt oss ta reda på vad hon gjorde.

via: Mirror

Huvudpersonen i den här historien heter Stacey Victoria, är mamma till två döttrar och bor i Huddersfield, i Storbritannien och har, för att överleva det dyra livet, bestämt sig för att anstränga sig och "jaga" efter bra erbjudanden. På vilket sätt? Hon berättar om det på sociala medier, framför allt genom sin Instagram-profil där hon, följd av tusentals människor, delar sina tips om hur man sparar pengar utan att något ska behöva saknas hemma.

"Prishöjningen var ett hårt slag - sa kvinnan - Vi var tvungna att skära ner på utgifterna och i början var det inte lätt. Jag spenderar mer än 300 pund i månaden på el- och gasräkningar och jag har bara 27 pund kvar varje vecka som ska användas till mat med mera".

En mycket låg siffra om man tänker på att det finns 4 personer i hemmet och att kvinnan i genomsnitt spenderar cirka 1,33 pund per dag för var och en av dem. Hur löser man denna situation utan att ha ett tomt kylskåp? Enkelt. Stacey, en hemmafru till yrket, letar efter de bästa erbjudandena på mataffärer och försöker köpa allt till reducerade priser, för att inte tala om alla rabattkuponger hon kan få i olika butiker.

"På sistone har jag lyckats handla där jag normalt skulle ha spenderat 81 pund, för bara 21 pund. Ibland lyckas jag även hitta saker för bara några pence, som en påse morötter jag fick för 20 pence, eller en stor påse med potatis för 90."

Advertisement

Oavsett om det är med specialerbjudanden eller inte, säger den här mamman att hon i vissa fall lyckas laga lunch för bara 3 pund. En riktig expert på att spara med andra ord, som dessutom lyckas avsätta en liten budget till oförutsedda händelser. Eftersom hennes taktik fungerar har Stacey ett ganska stort antal användare som följer henne på hennes Instagram-profil @eating fresh om a budget för att kunna få bra tips och förslag.

Och du? Har du några knep för att spara och göra lunch och middag för hela familjen för mycket låga summor?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack