En 45-årig mamma klär sig som sin 17-åriga dotter och alla tror att de är tvillingar

av sofia

23 Maj 2022

En 45-årig mamma klär sig som sin 17-åriga dotter och alla tror att de är tvillingar
Advertisement

Hur många tjejer skulle inte vara glada över att ha "en mamma som vän", som de kan dela allt med, även låna kläder av? Förmodligen kommer majoriteten av tonåringar alltid att vilja behålla sitt personliga utrymme och sin integritet, men för Tatiana Fleming-Smith, en ung 17-årig TikToker, är det något att skryta med att hon har en 45-årig mamma som kan ha på sig samma kläder som hon. De två har kallats för "tvillingar" efter att i videon ha haft på sig samma typ av klädsel.

I själva verket, när man ser dem bredvid varandra, kan de nästan misstas för tvillingar - håller du inte med?

via TikTok / tatianafs1

TikTok / tatianafs1

TikTok / tatianafs1

Pandora Fleming-Smith, en 45-årig kvinna som är mamma till Tatiana, har inte för avsikt att visa upp sig med ett mer seriöst och "moget" utseende, bara för att hon för länge sedan har blivit myndig och dessutom har fött barn. Vem har egentligen bestämt att man med åren måste klä sig på ett mer "vuxet" sätt? Alla bör känna sig fria att bära det som får dem att känna sig bekväma och detta är just vad Pandora gör och med detta visat människor på nätet att man aldrig är för "gammal" för att ha på sig ett par jeans och ett sportigare linne.

Advertisement
TikTok / tatianafs1

TikTok / tatianafs1

Tack vare den här videon har deras popularitet på webben exploderat: "Vi är bokstavligen samma person, men med olika personligheter" säger Tatiana stolt. Pandora, mamman, fortsatte med att säga: "När jag säger hur gammal jag är blir folk alltid chockade. Det fina med att ha en 17-årig dotter är att det håller mig uppdaterad på vad som är trendigt just nu. Så det är definitivt hon som inspirerar mig, inte tvärtom."

Men hur håller sig Pandora så "ung" bortsett från klädseln? Hennes "hemlighet" verkar vara väldigt enkel: regelbunden träning, med eller utan vikter, hälsosam kost och massor av vatten!

TikTok / tatianafs1

TikTok / tatianafs1

Gör du något speciellt för att hålla dig ung? Och hur tycker du att en äldre person bör klä sig? Skriv din åsikt i kommentarerna!

Advertisement