x
Han glömmer bort att ställa väckarklockan…
Han kan inte delta vid sin examen för att han har cancer, men rektorn kommer med hans diplom till sjukhuset Hon går till frisören för att byta frisyr men kommer ut från salongen besviken och tar sig hem gråtandes

Han glömmer bort att ställa väckarklockan och skäller ut sin fru för att inte ha väckt honom klockan 5 så han kunde ta sin promenad

14 Augusti 2022 • Av sofia
2.468
Advertisement

Att ha en hobby är viktigt för att kunna frigöra sinnet från jobbet och vardagen och det är bra att ha en både om man är singel och om man lever i en relation. Faktum är att om man lever i en relation bör det personliga utrymmet bevaras och vårdas så mycket som möjligt. En kvinna berättade för Reddit om sin märkliga och obehagliga upplevelse med en av hennes mans senaste hobbyer: att vakna klockan 05.00 för att gå en två timmar lång promenad. För någon som aldrig har varit en stor idrottsman verkar det vara en krävande sak och till och med svårt att följa. Kvinnan har dock aldrig varit emot sin mans bisarra vana, men mannen anklagade henne för att inte ha stöttat honom i hans hobby när kvinnan en morgon inte väckte honom för att han skulle kunna gå på sin promenad. Problemet är bara att det aldrig var hans frus "plikt" att se till att han vaknade i tid.

via: Reddit

Den 36-åriga kvinnan berättade hur hennes man (39 år gammal) hade börjat träna, vaknade klockan 5 och promenerade runt i stadens park i ungefär två timmar. Det bör preciseras att mannen inte behövde gå ner i vikt och att han till sin läggning aldrig varit en person som sportade eller utförde någon form av träning tidigare. Sannerligen, för att vara ärlig, hade mannen alltid hatat sport. Hans avsikt att plötsligt börja röra på sig verkade därför överlag vara ett positivt initiativ för hans hälsa, även om valet att vakna så tidigt verkade lite bisarrt.

"Jag är glad för hans skull eftersom det är en positiv sak. Men igår kom han hem på kvällen efter att ha jobbat hela dagen och satt uppe sent och spelade på telefonen. Jag gick och la mig vid 22 efter att jag var klar med allt annat," förklarade kvinnan i sitt Reddit-inlägg.

Kvinnan väcktes av att hennes man skrek runt klockan sju på morgonen: mannen var rasande för att hans fru inte hade väckt honom och därmed inte låtit honom ta sin vanliga morgonpromenad. Men värför var hans fru tvungen att väcka honom?

"Jag var så förvirrad och sa till honom att han först och främst alltid vaknade tack vare väckarklockan, så varför skulle jag väcka honom den här gången?" förklarade kvinnan i inlägget. "Han skrek att han glömde att ställa in alarmet. Jag svarade "och?" Det är ingen stor grej, det var ju inte så att han missade ett viktigt möte eller något, men han blev ännu argare och sa att de promenaderna hjälper till att förbättra hans hälsa och återställa hans energi, vilket får honom att må bättre.” fortsatte kvinnan att förklara.

Mannen fortsatta skälla på sin fru och lade allt ansvar på henne: "Han fortsatte att skrika om att jag försökte hindra honom från att göra sin hobby av någon okänd anledning. Jag sa till honom att han hade fel och att hans dagliga promenader i parken klockan 5:00 är konstiga, och likaså hans reaktion. Jag tycker verkligen att han var överdriven. Han gick därifrån och sa att jag hade förstört hela hans dag."

Advertisement

Så småningom började mannen ignorera sin fru, både när hon skickade meddelanden, ringde eller när de träffades ansikte mot ansikte. Kvinnan, som var djupt förvirrad och övertygad om att hennes mans reaktion var överdriven, frågade människor på Reddit om råd och fick omedelbart stöd men varnade henne också: vart tog hennes man vägen klockan 5 på morgonen i två timmar? Hans oproportionerliga reaktion på händelsen tyder på att han hade ett viktigt möte eller något. Dolde mannen något för sin fru? Att han reagerade med ilska verkar dock inte vara logiskt vid otrohet, eller kanske reagerade han så på grund av att han faktiskt hade skuldkänslor.

Vad har du för tankar om saken? Och hur skulle du ha reagerat i kvinnans ställe?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack