Den här mamman tar hand om 37 barn och avslöjar sin dagsrutin: "Min dag börjar klockan 4 på morgonen" - TittaPaVideon.se
x
Den här mamman tar hand om 37 barn…
En flicka utan pappa följs till skolbalen av sin morbror: videon går rakt in i hjärtat på människor världen över Hon är 2 meter lång, han 1,60:

Den här mamman tar hand om 37 barn och avslöjar sin dagsrutin: "Min dag börjar klockan 4 på morgonen"

21 Juli 2022 • Av sofia
15.556
Advertisement

Att vara förälder kan ta mycket tid från alla andra aktiviteter som inte involverar att ta hand om ditt barn, men det är verkligen en speciell upplevelse att få chansen att fostra en annan levande varelse. Men om du tycker att det är tröttsamt att vara mamma på heltid, med ett jobb och ett hus att driva på samma gång, kanske du borde läsa historien om Tusayiwe Mkhondya, en 23-årig tjej som blev ensamstående mamma när hon bara var 18 år och nu har ansvar för 37 barn. Du läste rätt: flickan agerar mamma till 37 barn i åldern 5 månader till 16 år. På sitt TikTok-konto förklarar hon hur hennes dagliga rutin är uppbyggd.

via: NY Post

Tusayiwe Mkhondya är en ung mamma som efter att ha öppnat ett familjehem för föräldralösa barn i Malawi har blivit mamma till alla de som riskerade att inte få en lycklig barndom. 23-åringen grundade organisationen You are not alone (YANA) för att ge en säker och trygg plats till alla de barn som har haft oturen att bli övergivna.

Tusayiwes dag börjar klockan 4 på morgonen, när hon börjar laga mat till alla barn. Hon ger verkligen allt: "Jag försöker ge dem en god uppfostran, utbildning och färdigheter" förklarade den unga kvinnan, "Jag är den enda som lagar mat till barnen under 5 år och var och en av dem har sina morgonbehov". Alla barn går och lägger sig klockan 19.00 men för denna unga mamma tar dagen inte slut här, då många av hennes "barn" vaknar på natten för att de behöver äta.

"Jag måste mata dem, byta blöjor och göra mig redo för jobbet och nästa dag", förklarade den outtröttliga kvinnan.

Att sköta ett fosterhem är inte lätt alls, men det verkar som att den här unga kvinnan gör sitt bästa och lyckas väldigt bra. Det är ingen överraskning att hon fick beröm och blev uppskattad av många användare för sitt hårda arbete: "Du gör något fantastiskt för alla dessa barn! Fortsätt så!".

Advertisement

Tusayiwe Mkhondya har inga tvivel på det hon vill göra och upprepade ett mycket viktigt koncept: "Barn ska aldrig behöva känna sig ensamma. En del är föräldralösa, andra har bara en förälder, andra har båda föräldrarna, men har blivit övergivna av dem". Och det var därför den unga kvinnan grundade denna organisation. Vi önskar denna fantastiska kvinna ett stort lycka till i framtiden!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack