Hon är 2 meter lång, han 1,60: "Så fort jag såg honom förstod jag att han var speciell och han kände sig inte hotad av min längd"

av sofia

20 Juli 2022

Hon är 2 meter lång, han 1,60: "Så fort jag såg honom förstod jag att han var speciell och han kände sig inte hotad av min längd"
Advertisement

Finns det några regler att följa när man väljer sin partner? Självklart inte, det enda som styr dessa situationer är hjärtat och det är inget man kan kontrollera. Så de flesta människor fokuserar i slutändan inte allt för mycket på den fysiska aspekten, utan lyckas se bortom utseendet och söka ett djupare band med den person som de bestämmer sig för att vara med.

De två makarna som är huvudpersoner i den här historien vet detta mycket väl. Trots alla klyschor har de inte brytt sig om längdskillnaden och fortsätter att älska varandra som om de hade träffats igår. Låt oss få berätta deras historia.

via Legit

elisane.oficial/Tik Tok

elisane.oficial/Tik Tok

Elisane Silva och Francinaldo Da Silva Carvalho har blivit kända på webben för att vara ett av de mest "speciella" paren i världen. Varför? Det räcker med att titta på bilderna för att förstå varför: Elisane är 2 meter lång, medan Francinaldo är 1,62. Det är nästan 40 centimeters längdskillnad mellan dem men detta har aldrig varit ett problem för dem. Faktum är att de träffades för första gången år 2011 och efter fyra år bestämde de sig för att gifta sig.

I en intervju sa hon: "Han tittade aldrig konstigt på mig på grund av min längd och detta var ovanligt för mig. Så fort vi träffades kände jag att det var något speciellt mellan oss och jag upplevde aldrig att dessa 40 centimeters längdskillnad mellan oss var ett problem". En kärlekshistoria som har pågått i många år och som de har även fått två vackra barn tillsammans.

Advertisement

Den avsevärda "längdskillnaden" mellan Francinaldo och Elisane har även gjort dem kända på webben, så pass mycket att de har bestämt sig för att utnyttja denna olikhet och spela in videor för att lägga upp på Tik Tok där de skämtar och visar vad de gör i vardagen.

Ett lyckligt och fridfullt par som återigen visar hur stark kärlek kan vara och hur det inte bör vara samhällets skönhetsnormer som avgöra huruvida man ska vara med en person eller inte. Vid första ögonkastet är det väldigt konstigt att se en kvinna som är 2 meter lång tillsammans med en mycket kortare man, vanligtvis händer faktiskt det motsatta, men så länge det finns respekt, starka känslor och en vilja att inte bara fokusera på utseendet, blir allt mycket lättare.

En tanke som de många användarna som följer paret på sociala medier håller med om och paret får därför många positiva kommentarer. Vi håller med och önskar dem ett lyckligt liv tillsammans!

Advertisement