"Jag blev anklagad för att ha haft på mig en olämplig klänning på min sons 7-års dag"

av sofia

19 Juli 2022

"Jag blev anklagad för att ha haft på mig en olämplig klänning på min sons 7-års dag"
Advertisement

Vi vet hur intressant, viktigt och, vid det här laget, oersättligt internet är, speciellt nuförtiden när vi alla är superuppkopplade och vi alltid håller oss aktiva och uppdaterade om allt som händer. Detta sker i synnerhet genom sociala medier där var och en av oss har chansen att dela sina erfarenheter och kommentera andras. Synd att webben inte alltid är ett trevligt ställe att vistas på och att det ofta sker mindre trevliga episoder där en eller flera personer kritiseras av andra användare.

En situation som mamman vi nu vill berätta om befann sig i. Bara för att hon "vågade" skämta om en video där hennes urringning var ganska synlig, utsattes hon för mycket hård kritik från personerna som tittade på klippet, men låt oss förklara närmare.

via The Sun

thatecolady/Tik Tok

thatecolady/Tik Tok

Raquel Dicuru är en 37-årig mamma som hade en inte så trevlig upplevelse på webben. Kvinnan hade faktiskt lagt upp en video på sin Tik Tok-profil där hon skämtade om sin framträdande urringning. Klippet i fråga filmades på hennes sons födelsedagsfest. Bara 7 år gammal firade den lilla pojken tillsammans med vänner och familj, när det var dags för tårtan som filmades av hans moster. Ett ögonblick där kvinnan, kanske tagen av eufori och glädje, inte insåg att vinkeln på videon lyfte fram Raquels urringning.

"Vid det tillfället hade vi inte lagt märke till det - sa mamman - Den klänningen är inte särskilt lågt skuren, men min ställning och vinkeln gjorde att den blev alltför synlig". Bilder som Raquel själv skrattade åt och som hon för skojs skull lade upp på sin profil, men ett stort antal användare verkade inte tycka att det hela var lika roligt som hon tyckte att det var.

Advertisement
thatecolady/Tik Tok

thatecolady/Tik Tok

Faktum är att många har gått emot henne och anklagat henne för att ha överskuggat sin son och velat dra till sig all uppmärksamhet i jakten på synlighet och kanske, som en användare skrev (en man). "Allt om dig ropar: titta på mig" - lyder en kommentar; "Du har inte gjort annat än att försöka dra till dig all uppmärksamhet", "Du var inte särskilt smart när du valde att bära den klänningen, men du kanske letar efter en ensamstående pappa" - och så vidare med många andra kommentarer som, som hon själv hävdar, mest kom från män och i vissa fall var så tunga att hon var tvungen att radera dem.

Hela den här historien har upprört kvinnan, men trots allt har hon bestämt sig för att svara ioch publicerade en andra video där hon återigen bär den "utmanande" lila klänningen med vita blommor. "På vilket sätt är den här klänningen" för mycket"? Hur kan den vara stötande? Vad är det för fel på den?" – frågar denna mamma och visar klänningen i sin helhet.

I själva verket, som hennes anhängare har skrivit, ingenting alls. Videon på tårtsnittet borde knske ha filmats på ett annat sätt, men den urringningen gjorde henne verkligen inte till en dålig mamma, även om många inte alls tyckte det. Som tur var fanns det också de som gav henne stöd och bad de många kritikerna att skriva mindre och lugna ner sig.

Och vad tycker du om hennes sommarklänning? Var den olämplig för en informell födelsedagsfest i en park på sommaren?

Advertisement