Hon avblåser bröllopet för att hon misstänker att hennes pojkvän är otrogen: han nekar, men sedan hittar hon honom med en annan kvinna

av sofia

23 Juli 2022

Hon avblåser bröllopet för att hon misstänker att hennes pojkvän är otrogen: han nekar, men sedan hittar hon honom med en annan kvinna
Advertisement

När ett par planerar sitt bröllop är tanken att få ett sagolikt lyckligt slut, det berömda "och sedan levde de lyckliga i alla sina dagar", "för evigt". Men som en filmtitel klokt säger, "Love Is Everlasting While It Lasts" och det är inte alla de som gifter sig som har de bästa avsikterna. En kvinna som fick lära sig detta på ett mycket tråkigt sätt la upp en video på TikTok där hon avslöjade ögonblicket då hon fångade sin numera ex-pojkvän på bar gärning medan han var "i sällskap" med en arbetskollega på deras bröllopsdag!

via TikTok / kirstenmorgan.poetry

TikTok - @kirstenmorgan.poetry

TikTok - @kirstenmorgan.poetry

I en serie videor som publicerades på TikTok berättar Kirsten Morgan, en amerikansk poet, att hon var redo att gifta sig med sin pojkvän i september 2017, men kände under dagarna straxt innan bröllopet att "något var fel" . Så här förklarar hon händelseförloppet: "Vi träffade hans kollegor mycket och det var något som kändes fel med den här tjejen han arbetade med, de var väldigt nära." Morgan bestämde sig då för att ställa några frågor till sin framtida make om hans förhållande till sin kollega och när hon gjorde det kallade han henne "galen" och svor att det inte fanns något mellan dem.

Fem dagar före bröllopet sa Morgans fästman att de var tvungna att skjuta upp bröllopet eftersom hon inte litade tillräckligt mycket på honom. Kvinnan avslöjade att det kändes som om hennes liv "föll isär" och efter att ha pratat om situationen med familj och vänner blev hon tillsagd flera gånger att vara lugn, eftersom "det inte fanns något att oroa sig för". Hon höll trots allt på att gifta sig, eller hur?

Advertisement
TikTok - @kirstenmorgan.poetry

TikTok - @kirstenmorgan.poetry

"Något var fel, jag bara kände det, jag visste det", sa Morgan och tillade att hon hade bestämt sig för att avboka bröllopet. Paret bestämde sig för att fortsätta att vara tillsammans för att "jobba på att bygga upp förtroendet igen". Fem dagar senare - av en slump, exakt på den dagen som, skulle ha varit deras bröllopsdag - öppnade Morgan dörren till huset hon hade köpt åt dem. "Han bodde redan där och jag bodde hos mina föräldrar: jag skulle flytta in efter bröllopet", förklarade Morgan.

"När jag gick in var han helt naken", sa hon. "Han frågade mig vad jag gjorde där och jag tittade ner och såg några damstövlar på golvet: jag visste direkt att det var den där tjejen." I rummet fanns hennes pojkväns kollega, en hög med kläder med hennes underkläder och en budget som de hade gjort upp för sitt "framtida liv tillsammans". Kollegan, som också var gift, sa till Morgan: "Vi är kära, jag kommer att lämna min man och vi kommer att vara tillsammans."

Morgan fick senare reda på att de två hade varit tillsammans i flera månader och avslöjade att han medan han var otrogen ständigt sa till henne att hon inte litade tillräckligt mycket på honom. "Det var en väldigt, väldigt mörk period. Jag hade blivit kraftigt manipulerad och de sa till mig att jag hade tappade förståndet och ärligt talat, att komma på dem den dagen - hur ont som det än gjorde - var en lättnad eftersom jag sa till mig själv att jag "åtminstone inte är galen", min instinkt sa åt mig att något var fel och jag hade rätt ". Med tiden bearbetade Morgan smärtan och fick utlopp genom att skriva: "Det gjorde mig till en mer empatisk person." Kvinnan avslöjade också att kollegan som hennes pojkvän varit otrogen med gått tillbaka till sin man som hon varit otrogen mot.

Advertisement