"Visa din mage och skäms inte över din kropp" - En influencer uppmanar alla kvinnor att bära bikini

av sofia

15 Juli 2022

"Visa din mage och skäms inte över din kropp" - En influencer uppmanar alla kvinnor att bära bikini
Advertisement

Att vara tillfreds med sin kropp, acceptera den som den är och inte ha för många komplex angående sitt utseende och oroa sig för vad andra tycker, är inte alltid lätt. Speciellt för kvinnor kan det att ha en perfekt kropp och bli sedd på ett visst sätt i vissa fall bli nästan en avgörande sak i livet. I verkligheten borde det inte alls vara så, tvärtom, alla borde känna sig berättigade att vara bekväma i sin egen kropp.

Tjejen som vi vill berätta om idag vet något om saken, en kvinna som trots allt tabu i detta avseende har lagt upp några bilder som visar hennes kurvor på magen och ryggen. Låt oss få berätta mer om henne.

via Daily Star

meagan_got_motivated/Instagram

meagan_got_motivated/Instagram

Meagan Louise Wells blev viral på webben för att ha visat sina "bilringar" utan att skämmas och utan att låta sig hindras av de klassiska komplex som särskilt kvinnor har när det gäller kroppen och att visa upp den offentligt. Vi vet faktiskt mycket väl hur mycket strandsäsongen är en stor grej för många människor och hur många som jobbar hårt för att komma tillbaka i form innan de visar upp sig på stranden i badkläder. Detta är inte fallet för Meagan. Genom sina bilder ville hon sprida ett positivt budskap och uppmuntra alla de som är rädda för att visa upp sig.

"När de varma stunderna kommer: ta på dig bikinin, visa upp magen och skäms inte. Plocka fram de där shortsen som ligger längst in i garderoben eller den lilla klänningen med tunna axelremmar som du inte längre bär av rädsla för att bli sedd. Gör det, sätt på dig dem och gå ut"- så uppmuntrar kvinnan alla de som behöver lite extra motivation för att inte låta sig hindras av sin rädsla för andra människors åsikter. Hon, som har över 26 000 följare på sociala medier, har inte gjort annat än att visa upp sig som hon är och säga till alla att man måste älska sin kropp eftersom ingen, om inte vi själva, har rätt att säga att det är fel att ha några få extrakilon.

Advertisement
meagan_got_motivated/Instagram

meagan_got_motivated/Instagram

Ett budskap som fick positiv respons från många människor, en uppmuntran som många människor uppskattade och som de tackade Meagan för. "Tack. Jag är på smekmånad och ditt meddelande har gett mig styrkan att tänka mindre på mitt utseende och att vara mer lugn" - skriver en användare; "Du har förändrat mitt liv, mitt förhållande till mat, hur jag ser på mig själv och hur jag tänker. Sedan jag har följt dig har allt blivit bättre. Du är unik, motiverande och din inställning smittar av sig, tack" - lyder en annan kommentar och så vidare bland många, många andra positiva kommentarer.

Kort sagt, ibland räcker det med ett foto, ett budskap och mycket uppriktighet och naturlighet för att bli lite lyckligare och för att dessutom förmedla samma känsla till andra.

Vilken relation har du till din kropp?

Advertisement