Hon städar inte hemma under 3 hela veckor i hopp om att hennes man ska hjälpa henne, men han flyttar in hos sin mamma istället

av sofia

12 Juli 2022

Hon städar inte hemma under 3 hela veckor i hopp om att hennes man ska hjälpa henne, men han flyttar in hos sin mamma istället
Advertisement

I ett förhållande bör man alltid dela upp uppgifterna efter förmåga och färdighet, utan att hitta på absurda ursäkter för att undvika det tråkigaste och mest tröttsamma hushållsarbetet. Vård av hemmet bör vara en aspekt som är viktig för båda makarna, även om det oftast är kvinnan som är mest "angelägen" om att hålla ordning på allt. Det är i alla fall bra att det sker en uppdelning av hushållssysslorna, även för att undvika onödigt agg mellan man och hustru. En kvinna, å andra sidan, bestämde sig för att lära sin man en läxa, eftersom han aldrig lyfte ett finger hemma för att hjälpa till och fortsatte att kalla henne "lat" på grund av det ineffektiva sättet hon enligt honom städade huset på. Kvinnan, "mrsmessytiktok" på TikTok, bestämde sig för att visa världen vem av de två som egentligen är den lata i situationen.

via TikTok / mrsmessytiktok

TikTok / mrsmessytiktok

TikTok / mrsmessytiktok

Hur gör man för att få sin man att städa? Genom att lämna ansvaret för hela huset i hans händer under tre veckor. För att vara ärlig, är det inte ens säkert att det på detta sätt är säkert att huset verkligen kommer att städas. Ett bevis på detta syns tydligt i videon som mrsmessytiktok la ut, som bestämde sig för att låta sin man lägga korten på bordet, efter det att han alltid anklagat henne för att inte städa ordentligt. Kvinnan bestämde sig därför för att anförtro sin man ansvaret för huset och undvek att städa i tre veckor: tror du att mannen någonsin dammade eller dammsög? Efter 21 dagars vanvård förvandlades huset till en katastrof och mannen, som svar, bestämde sig för att flytta in hos sin mamma under några dagar.

Advertisement
TikTok / mrsmessytiktok

TikTok / mrsmessytiktok

Först och främst verkar typen av relation som finns mellan dem vara något av det som sågs på 1950-talet, när det enbart var kvinnan som hade till uppgift att ta hand om hemmet och barnen. Kvinnan i fråga jobbar dock utanför hemmet precis som alla andra och klagar aldrig när hon tvingas städa, men självklart vill hon att hennes man ska bidra och det är därför hon har bestämt sig för att genomföra detta lilla "sociala experiment". Tyvärr verkar experimentet dock inte ha varit särskilt framgångsrikt, eftersom maken till och med har föredragit att lämna hemmet istället för att börja kavla upp ärmarna för att städa det.

TikTok / mrsmessytiktok

TikTok / mrsmessytiktok

I slutet av klippet säger kvinnan att hon är "glad" över sin mans frånvaro: nu kan hon städa huset och njuta av det tillsammans med sin lille son. Det rådde ingen brist på kommentarer från människor som uppmanade kvinnan att skilja sig från sin man: "Vännen, jag tycker att det är dags att skriva på skilsmässopapperen" skrev en användare, medan en annan tillade "Om du känner dig glad när din man inte är hemma är det inte ett gott tecken." Det är det verkligen inte, men vad skulle du råda den här kvinnan till att göra? Kan misslyckandet med att dela upp hushållssysslorna enligt din åsikt vara en anledning till ett allvarligt bråk?

Advertisement