"Jag är mamma till 12 barn och serverar deras middag i chipsförpackningar så att jag slipper diska sen"

av sofia

12 Juli 2022

"Jag är mamma till 12 barn och serverar deras middag i chipsförpackningar så att jag slipper diska sen"
Advertisement

Alicia Dougherty är mamma till 12 barn och kan förmodligen en del om barnuppfostran, liksom hur man sköter sitt familjeliv och ser till att alla alltid har det de behöver. Om du tycker att det är stressigt att hantera ett eller två barn, tänk dig tolv! Alicia är en oklanderlig mamma och hennes videor på TikTok bevisar det: varje dag arbetar hon hårt för att göra i ordning frukostar, luncher, middagar och mellanmål för hela familjen, utan att försumma allt annat som behöver göras. Men ibland tar hon också till några knep för att spara tid och ansträngning i processen. Inför en tacoskväll med hela familjen kom Alicia på ett lysande sätt för att inte behöva smutsa ned en massa tallrikar i onödan och riskera att behöva diska.

via TikTok / doughertydozen

TikTok / doughertydozen

TikTok / doughertydozen

I många av sina videor visar Alicia menyn för varje måltid under de olika dagarna i veckan, även för att ge tips och förslag till andra familjer. En av dessa videor väckte dock mer sensation än andra eftersom kvinnan hittade en minst sagt kreativ metod för att servera tacos till hela familjen. Om du vill hämta inspiration är det väldigt enkelt: öppna ett paket chips köpta i mataffären och lägg i alla nödvändiga ingredienserna i det, nämligen kött, tomater, såser och allt det du vill blanda i påsen och voilà, middagen är serverad!

Advertisement
TikTok / doughertydozen

TikTok / doughertydozen

De flesta användare var entusiastiska över detta bisarra kulinariska förslag: "tacos i påse" håller redan på att bli populärt, både för att de är extremt roliga att prova och för att de sparar mycket tid och energi efter middagen. I slutet av kvällen kommer det inte att finnas en massa tallrikar samlade i diskhon att diska och detta verkar redan för många vara den bästa delen av familjemiddagen.

Vad tycker du om saken, tycker du att det är värt att prova dessa alternativa metoder för att spara tid och energi eller föredrar du traditionella rätter? Skriv till oss i kommentarerna!

Advertisement