Hon visar upp sin bröllopsklänning som kostat mindre än 50 kronor som är exakt likadan som en dyrare modell

av sofia

05 Juli 2022

Hon visar upp sin bröllopsklänning som kostat mindre än 50 kronor som är exakt likadan som en dyrare modell
Advertisement

Att organisera ett bröllop är inte lätt och kräver mycket energi, till att börja med valet av bröllopsklänning. Det är normalt att vilja se så bra ut som möjligt och att ha en klänning som framhäver din skönhet, så många människor har inget emot att spendera lite extra pengar den här dagen. Bröllopsklänningar kan verkligen kosta flera tusentals kronor och de kan vara väldigt dyra jämfört med priserna på vanliga klänningar. 32-åriga Jillian Lynch, är en av de brudarna som inte går med på att spendera så mycket på en klänning som bara används en gång i livet och hon chockade människor på nätet med sin mycket billiga, men ändå vackra, bröllopsklänning.

via TikTok / jilly_lynch

TikTok / jilly_

TikTok / jilly_

Jillian Lynch ville se perfekt ut på sitt bröllop, men hon ville inte spendera en förmögenhet på en engångsklänning heller. Den unga kvinnan bestämde sig därför för att köpa en mycket billigare klänning, men en som ändå lyckades framhäva hennes skönhet på en så speciell dag. Jillian letade sedan efter den "perfekta" klänningen i secondhandbutiker över hela Ohio tills hon hittade en som passade henne. I TikTok-videon, som nu har blivit viral, visar den blivande bruden stolt upp sitt köp: en mycket elegant elfenbensvitklänning, som hon betalade endast 3,64 euro för.

En riktigt bra affär, håller du inte med?

Hon spenderade heller inte särskilt mycket på de matchande skorna som bara kostade ​​8 euro!

Advertisement
TikTok / jilly_

TikTok / jilly_

"Ärligt talat betalar kvinnor tusentals dollar för att se bra ut i en vit klänning som denna, jag tycker att du har gjort ett bra köp", kommenterade en användare. Dessutom var klänningen som köptes för mindre än 5 euro från en secondhandbutik, komplett med en originaletikett, helt identisk med en modell som såldes för 213 europå nätet.

Jillian gjorde sedan några justeringar på klänningen som gjorde att hon fick betala lite extra pengar, men den totala siffran översteg inte ens då kostnaderna för en bröllopsklänning som köps på en syateljé.

Håller även du med om att det är skönt om man kan slippa spendera en hel förmögenhet på köpet av en bröllopsklänning?

Advertisement