Den här pappan har 3 jobb samt jobbar extra för att kunna uppfylla sin dotters dröm om en vacker klänning

av sofia

06 Juli 2022

Den här pappan har 3 jobb samt jobbar extra för att kunna uppfylla sin dotters dröm om en vacker klänning
Advertisement

Ingen vet exakt hur långt en förälder är villig att gå av kärlek till sitt barn. Det finns människor som skulle sätta sig själva och sitt välbefinnande åt sidan, övervinna sina svårigheter och alla andra problem bara för att ge sina barn ett leende eller förverkliga deras små drömmar.

Lite vad som hände med pappan vi nu vill berätta om. Han heter Ricky Smith och är en 36-årig man som gjorde allt för att göra sin dotter lycklig. Låt oss tillsammans ta reda på vad den här pappan gjorde.

via Good Morning America

Style Exchange Boutique/Facebook

Style Exchange Boutique/Facebook

Ricky är pappa till Nevaeha Smith, en 14-årig flicka som inför skolbalen uttryckte sin önskan att köpa en snygg klänning till evenemanget. Inget konstigt med det. Flickan gick till en butik och såg en mycket vacker blommig kjol och vit topp, helt enkelt hennes drömklänning. Så när hon väl kom hem pratade hon om det med sina föräldrar och frågade om priset låg inom deras budget. Tyvärr var problemet just av ekonomisk natur. Klänningen kostade 200 dollar, vilket var för mycket pengra för hennes familj.

Detta gjorde flickan ledsen och besviken och likaså hennes pappa. Trots de dagliga uppoffringarna, hans 3 jobb och många timmars övertid, skulle han aldrig kunna få ihop den summan och han var därför tvungen att säga nej. Ricky var ledsen över att behöva säga nej till sin dotter och kunde inte sluta tänka på det, så han diskuterade saken med Kelly, flickans mamma, och bestämde sig för att göra allt för att göra henne lycklig. Så han ökade sina arbetstimmar på McDonald's, Popeye och närbutiken Circle K, arbetade 7 dagar i veckan, förlorade många timmars sömn, men till slut lyckades han få ihop pengarna och kunde överraska sin dotter,

Advertisement
Style Exchange Boutique/Facebook

Style Exchange Boutique/Facebook

Några dagar innan balen på Ringgold Middle School i Monongahela, Pennsylvania, där flickan precis hade gått ut åttonde klass, bad Ricky henne att komma förbi platsen där han arbetade, tillsammans med sin mamma. Omedveten om vad som var på väg att hända verkade Nevaeha väldigt lugn i videon som visar henne när hon var på väg att få sin överraskning.

I klippet ser man flickan sittandes vid bordet och hennes pappa som kommer dit och för att göra överraskningen ännu mer effektiv, talar han om för henne att han har en klänning som hennes farmor har köpt till hennes bal, även om hon visste att det inte var hennes drömklänning. Några ögonblick senare, så fort mannen öppnar fodralet, ser dottern klänningen hon hade önskat sig och efter en första stunds chock slänger hon sig runt sin pappas hals, rörd till tårar och tackar honom så mycket hon bara kan för denna vackra gåva.

Videon blev viral och fick miljontals visningar. Detta är ju trots allt inte förvånande, för vem kan förbli oberörd inför dessa bilder fulla av kärlek, tacksamhet och tillfredsställelse?

Kanske finns det inget mer underbart för en förälder än att se leendet på sitt barns läppar? Håller du med?

Advertisement