x
Hon får reda på att hon är gravid…
Vid 28-års ålder bestämmer hon sig för att skaffa barn trots att hon är singel: Bo på kryssningsfartyg? Nu är det möjligt tack vare företaget som säljer lägenheter på ett fartyg

Hon får reda på att hon är gravid med två par enäggstvillingar: "Jag kommer att få fyra barn på en gång och det kommer att vara helt galet"

04 September 2022 • Av sofia
667
Advertisement

Att få reda på att man väntar tvillingar kan vara destabiliserande för vissa föräldrar, men hur reagerar man om man upptäcker att man inte bara väntar ett, utan två tvillingpar? Ett mycket unikt och sällsynt fall som drabbade en mamma som heter Ashley Ness. Denna frisör, som redan var mamma till Chanel, 8, och styvmor till Isaiah och Zayden, 10 och 7, var till en början lugn när hon fick reda på att hon var gravid igen.

Men när hon gjorde sitt första ultraljud kunde hon inte längre behålla lugnet. Låt oss berätta i detalj vad som hände.


Ungefär två veckor efter de goda nyheterna fick hon reda på att hon väntade mer än ett barn. Under det första ultraljudet blev kvinnan faktiskt mållös när sköterskan markerade "A B" på diagnosbilderna.

"Jag utropade genast: 'Vänta, vänta. Kommer jag att få två barn? Är det tvillingar?'" frågade hon. Faktum är att nyheten att hon väntade tvillingar inte var något nytt för Ashley – tvillingar är väldigt vanliga i både hennes och Vals familj. Ashleys farfar var tvilling och hennes mamma har två tvillingbröder. Hon har också kusiner som är tvillingar. När det gäller Val var hennes mamma en tvilling och hennes syster hade också fått tvillingar. Hon förväntade sig dock aldrig svaret hon fick den dagen från sköterskan: "Hon sa till mig: 'Du kommer faktiskt att få fyra barn!' Jag blev bokstavligen chockad", berättar Ashley.

Faktum är att kvinnan upptäckte att hon faktiskt väntade två par identiska tvillingar: två pojkar och två flickor. Oddsen för att på naturlig väg bli gravid med fyrlingar är extremt låga, eftersom chansen att detta inträffar är mellan 1 på 700 000 och 1 på 1 miljon och att få två par enäggstvillingar under en enda graviditet är 1 på 70 miljoner.

"Jag kommer att blanda ihop dem - tänkte kvinnan - jag kommer att glömma vem som är vem. De kommer spela mig spratt. Vi måste köpa ett nytt fordon för åtta eller nio passagerare. Jag är en väldigt pragmatisk person. Jag gillar att allt är planerat, så jag frågar mig själv: Hur ska jag klara det? Hur ska jag kunna planera livet med fyra barn?” sa Ashley.

Advertisement

Så fort Ashley berättade nyheten i butiken där hon arbetar kom hennes kunder omedelbart till jobbet för att hjälpa henne på alla sätt de kunde. Någon skänkte barnvagnar, andra hade med sig kläder. En sida på GoFundMe har till och med öppnats för att hjälpa Ashley med de utgifter som krävs för att välkomna kvartetten. Kvinnan uttryckte all sin tacksamhet till dessa generösa människor: "Jag förväntade mig inte all denna omtanke från mina kunder! Det rörde mig djupt", berättar hon.

Ashley har redan valt namnen på sina barn: "Flickorna kommer att heta Chesley och Chatham, medan pojkarna Chance och Cheston. Jag är både livrädd och exalterad inför deras ankomst. Det kommer att bli galet", säger hon.

Vi kan bara önska henne lycka till och hoppas att allt går bra.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack